Meeting cafe
Image default
Horeca

Bedrukte koffiebekers kwaliteit

Bedrukte koffiebekers kwaliteit – 123Bedrukte Koffiebeker 

 

Er zijn verschillende soorten koffiebekers die besteld kunnen worden op de website van 123Kartonnen Dozen. Het is helemaal afhankelijk van wat er geschonken wordt en de gewenste hoeveelheid van de koffiebekers. In het assortiment van 123Bedrukte Koffiebeker is er de keuze tussen enkelwandige, dubbelwandige of thermo bedrukte koffiebekers. Alle varianten zijn ook beschikbaar in een BIO kwaliteit. 

 

De diktes van de verschillende bekers zijn natuurlijk bedoelt voor dranken van verschillende warmtes. Om te beginnen bij enkelwandige koffiebekers, deze kunnen het best gebruikt worden voor dranken die niet te warm zijn anders is er een grote kans dat de drager van de beker zijn handen verbrandt. De enkelwandige koffiebekers kunnen beter gebruikt worden voor koude dranken om er zeker van te zijn dat er geen handen worden verbrandt.

 

Daarnaast de dubbelwandige koffiebekers, de naam zegt het al; deze koffiebekers bezitten een dubbele wand en zijn hierdoor ook wat dikker. De dubbelwandige koffiebeker is beter geschikt voor warme dranken. Voor deze versie wordt ook vaak gekozen wanneer er koffiebekers worden besteld. Doordat er een dubbele wand is gecreëerd word de drank in de koffiebeker extra goed op temperatuur gehouden. Dit is natuurlijk niet alleen mogelijk voor warme dranken maar kan ook toegepast worden met een koude drank in de beker.

 

En de zo genaamde thermo beker, deze is eigenlijk te vergelijken met een dubbelwandige koffiebeker. De thermo beker is alleen gemaakt van een nog iets betere kwaliteit dan de dubbelwandige koffiebeker. De thermo beker is ook gemaakt van een dubbele laag maar dan is hier tussen nog een laag met lucht gecreëerd zodat de drank in de beker nog beter op temperatuur gehouden kan worden. Ook is er een onbedrukte witte voet waardoor het drankje niet meteen op een koud / warm oppervlak wordt neergezet en de drank perfect op temperatuur blijft.

 

Alle verschillende soorten koffiebekers zijn ook beschikbaar in een BIO variant, op deze manier zijn de kartonnen koffiebekers nog net iets beter voor het milieu. Dit is ook wel terug te zien de prijs want de bio koffiebekers zijn iets duurder dan de normale koffiebekers. BIO betekend bij de koffiebeker dat de bekers is gemaakt met een PLA coating. Wanneer een koffiebeker zo’n coating bezit kan hij worden gecomposteerd in een industriële omgeving. Helaas gebeurt het in de praktijk wel minder dan zou moeten gebeuren.

 

In de volgende blog van 123Bedrukte Koffiebeker zal er meer verteld worden over de voordelen van biologische koffiebekers. Heeft u voor nu vragen over een koffiebeker of misschien wilt u wel bedrukte koffiebekers bestellen?! Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Bedrukte Koffiebeker voor meer informatie. Het team van 123Bedrukte Koffiebeker helpt u graag.

https://www.123bedruktekoffiebeker.nl/