Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

Breng een bezoek aan deze kapper in Arnhem voor een mooi kapsel en goede styling

Wilt u in de Arnhem naar een goede kapper gaan? Ongeacht of u als vrouw zijnde een volledige metamorfose wenst of als man zijnde gewoon een fris geschoren coupe wilt hebben, bij HEM & HAAR Kappers in Arnhem wordt u altijd door deskundige stylisten geholpen. Natuurlijk zijn ook kinderen welkom bij deze kapper in Arnhem. In de huidige situatie worden uiteraard alle richtlijnen in acht genomen die volgens de overheid nodig zijn voor een veilig bezoek aan de kapper. U brengt dus zonder zorgen een bezoek aan HEM & HAAR Kappers voor het laten knippen of stylen van uw kapsel of baard.

Voor een prettig kapsel bent u bij deze kapper bij de juiste specialist  

U bent altijd in goede handen en er wordt goed met u meegedacht. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe haarkleuring proberen, maar weet u niet zeker of het past bij de teint van uw gezicht? Of bent u momenteel bezig met het laten groeien van uw gezichtsbeharing en wilt u hier graag een goed model in laten scheren zodat u het daarna zelf bijhoudt? Wat uw wensen ook zijn, bij HEM & HAAR Kappers in Arnhem staat de kapper en stylist voor u klaar. Bespreek uw wensen en bekijk samen met de kapper welk model het beste bij uw gezicht past. Wees maar zeker dat u stralend naar buiten loopt met een nieuw kapsel! Dit is niet in de laatste plaats dankzij de kwalitatieve producten die deze kapper in Arnhem gebruikt voor haar klanten.

Plan direct een knipafspraak in

Wilt u zeker zijn van een plaatsje in de kappersstoel op een tijdstip dat voor u uitkomt? Kies er dan voor om direct een afspraak in te plannen bij de kapper naar uw keuze. Dit kan door te bellen naar de salon. Op de website vindt u de contactgegevens om snel een afspraak te maken.

https://hemenhaarkappersarnhem.nl/