Meetingcafe

Een sieraden display van Nova

Waarom een sieraden display kopen? Is dat niet iets alleen voor winkels om hun producten mee te presenteren in de etalage? In principe wel, maar eigenlijk kunnen particulieren ook heel goed gebruik maken van de nuttige eigenschappen van onze displays. Wist je bijvoorbeeld dat onze displays heel handig zijn om de eigen sieraden mee te organiseren? Eigenlijk best logisch, in winkels worden ze ook op zo’n manier gepresenteerd die heel ordelijk overkomt, maar daar kan jij ook gebruik van maken! We kennen allemaal wel het sieradenkistje dat van binnen complete chaos is, daar kan een display juist goed mee helpen om te voorkomen. Laten we het wat meer in detail uitleggen.

Het nut van een sieraden display

Het nuttige van een sieraden display is dus dat het heel makkelijk wordt om je eigen sieraden ermee te ordenen. Zeker wanneer je sieradenkistje een beetje begint uit te puilen. Kostbare minuten gaan iedere ochtend verloren aan het doorspitten van dat kistje om bij de oorbellen te komen die het beste passen bij het outfit dat je vandaag aan wilt trekken. Die tijd kan je besparen om bijvoorbeeld te besteden aan het aanbrengen van make-up iedere ochtend. Kettingen die in de knoop liggen, oorbelparen die van elkaar gescheiden worden, allemaal dingen van het verleden nadat je een sieraden display hebt aangeschaft! In een handig rekje kan je alle oorbellen naast elkaar hangen, zodat het supermakkelijk wordt om ’s ochtends een paar uit te kiezen. Kettingen liggen geordend op zo’n display hals, niet in de knoop. Alleen maar voordelig dit.

Koop een sieraden display

Niet alleen zijn sieraden displays handig om meer orde te creëren in de chaos van de verzameling sieraden. Ze zijn ook heel leuk om het interieur van je slaapkamer op te frissen. Je hebt je eigen hoekje met een spiegel waar alle make-up omheen ligt, met daarnaast allemaal displays waar je sieraden mooi op uitgestald liggen. Het staat allemaal heel leuk. Nu alleen nog ’s ochtends wakker worden, de slaap uit te ogen wrijven en voor de spiegel gaan zitten om aan je dag te beginnen.