Meeting cafe
Image default
Verbouwen

Zijn pvc-vloeren of houten vloeren de juiste keuze voor uw huis in Noord-Brabant?

Als u een huis laat bouwen, is het belangrijk dat u kiest voor het soort vloer dat het best bij uw situatie past. Er zijn vloeren van veel verschillende soorten materialen, die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben. Als u van tevoren goed op de hoogte bent van de eigenschappen van verschillende soorten vloeren, weet u zeker dat u de juiste vloer uitkiest.

Pvc-vloeren kunnen tegen een stootje

Vraagt u zich af wat pvc-vloeren kunnen toevoegen aan uw huis in Noord-Brabant? Een pvc-vloer heeft niet meer onderhoud nodig dan af en toe een schoonmaakbeurt. Ook bij de schoonmaak hoeft u de vloer niet voorzichtig te behandelen; hij kan namelijk gewoon tegen water. Om deze reden is een vloer van pvc ook een goede keuze voor kamers die wel eens vochtig zijn.

Is uw kamer geschikt voor een pvc-vloer?

Klinkt het u aantrekkelijk in de oren om pvc-vloeren te leggen in uw woning in Noord-Brabant? De ondergrond in deze kamers moet hier wel geschikt voor zijn. Pvc-vloeren kunnen alleen in uw huis in Noord-Brabant gelegd worden bij egale ondergronden. Wanneer er oneffenheden in de vloer zitten, moeten deze worden weggewerkt voordat de vloer gelegd kan worden.

Een klassieke houten vloer

Houten vloeren zijn een andere optie voor uw woning in Noord-Brabant. Een praktisch voordeel van hout is dat het een geluiddempende werking heeft. U brengt dus rust in uw huis met een houten vloer. Houten vloeren in uw huis in Noord-Brabant hoeven niet per se uit dikke, massieve planken te bestaan. Lamelparket is ook een optie: dit bestaat uit een laag hardhout op een ondergrond van multiplex.

Ga langs bij de showroom

Wilt u pvc-vloeren en houten vloeren bezichtigen in een showroom in Noord-Brabant? Van der Heijden Vloeren, in Nuland, heeft een grote verscheidenheid aan vloeren van een goede kwaliteit. Het verkoopteam geeft u graag advies welke vloer voor u geschikt is. Bezoek de showroom van deze specialist in Nuland daarom en laat u inspireren.