Meeting cafe
Image default
Dieren

Bezoek deze professionele en betrokken dierenarts uit Oosterbeek

Als uw huisdier last heeft van kwaaltjes, is het prettig als u snel en professioneel geholpen kunt worden door een dierenarts. U geeft immers veel om het beest en wilt natuurlijk dat hij of zij zo snel mogelijk weer de oude is. Als u op zoek bent naar een dierenarts in regio Arnhem, dan is het aan te raden om een afspraak te maken bij Huisdierenkliniek Hornstra. Deze dierenarts in Oosterbeek, op korte afstand van de stad Arnhem, staat bekend om de vriendelijke wijze van behandelen en het gebruik van moderne en innovatieve apparatuur en technieken tijdens onderzoeken. Hierdoor verlopen de bezoeken met uw huisdier snel, soepel en rustig. En dat is wel zo prettig voor u en uw geliefde beest.

Een dierenarts die u vertrouwt

Of u nu een hond, kat, konijn, cavia, rat of fret heeft: bij Huisdierenkliniek Hornstra kunt u ermee terecht voor een behandeling of onderzoek. Daarbij is het wel zo prettig als uw huisdier behandeld of onderzocht wordt door een dierenarts die u vertrouwt. Op deze manier blijft uw huisdier namelijk rustig, wat ervoor zorgt dat de behandeling of het onderzoek zo goed en zo soepel mogelijk uitgevoerd kan worden. Omdat deze dierenarts uit Oosterbeek dat begrijpt, heeft u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven door wie uw huisdier behandeld of onderzocht wordt. Deze betrokken en persoonlijke benadering maakt dat al vele mensen uit regio Arnhem hun huisdier hier naartoe brengen bij een medisch geval.  

Maak direct een afspraak

U kunt direct bij deze dierenarts in Oosterbeek langskomen om een afspraak te maken bij de balie. Daar vindt u ook speciale behandelproducten voor uw huisdier, waaronder middelen tegen vlooien, ontwormproducten en dieetvoeding. Heeft u vragen of advies nodig? Breng een bezoek aan de kliniek of neem contact op via de contactgegevens op de website. De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u en uw huisdier graag.

https://www.dedierenarts.nl/