Meeting cafe
Tuin en buitenleven

Een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding met heet water

Wanneer u veel last heeft van onkruid en dit op een effectieve manier wilt bestrijden, dan is het aan te raden om de website van De onkruidkoker eens te bekijken. Deze specialist biedt verschillende mogelijkheden aan om onkruid te verwijderen. Voornamelijk onkruidbestrijding met heet water is hun specialiteit. Deze milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding gebeurt door middel van daarvoor bestemde machines. Deze machines zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen en zorgen voor een snelle en effectieve bestrijding. Een dergelijke onkruidmachine kunt u eenvoudig huren bij deze professionals. Door hun jarenlange ervaring en expertise bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Kies uit een van de Empas machines van deze specialist

Wanneer u kiest voor onkruidbestrijding met heet water en daarvoor een onkruidmachine wilt huren, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan machines. Bij De onkruidkoker bieden ze verschillende Empas apparaten aan. Deze apparaten maken gebruik van een speciale opwarmingstechniek die het water verwarmt tot wel 98 graden Celsius. Dit gebeurt in diesel- of gasgestookte ketels. Vervolgens wordt het water door middel van de machine verspreid over het oppervlak. Door de hoge temperatuur van het water sterft het onkruid uiteindelijk. De Empas machine zorgt ervoor dat het water warm blijft, waardoor u het apparaat op elk gewenst moment kunt inzetten.

Wilt u ook profiteren van de voordelen? Neem contact op

Doordat er bij onkruidbestrijding met heet water geen chemische middelen worden gebruikt, is dit een milieuvriendelijke manier van werken. Naast dit grote voordeel op het gebied van duurzaamheid levert het ook financieel voordeel op. Bij de aanschaf van deze machine kunt u namelijk gebruikmaken van de VAMIL- en MIA-regeling. Wilt u meer informatie over deze regelingen? Of wilt u direct een onkruidmachine huren? Neem dan contact op met De onkruidkoker. Zij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden met u.