Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Een nieuwe tuin door Hovenier Arnhem

Hovenier Arnhem staat voor u klaar bij zowel het tuinontwerp als bij de tuinaanleg en het onderhoud. Dus bent u toe aan een nieuwe tuin of bent u net verhuisd en kan de tuin wel een opknapbeurt gebruiken, neem dan contact met ons op!

Tuinontwerp door Hovenier Arnhem

Bij Hovenier Arnhem werken wij met hoveniers met verschillende specialismen. Wij werken dus ook samen met hoveniers die fantastische tuinen ontwerpen. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies wat er nodig is om van uw tuin een droomtuin te maken. Bij het tuinontwerp wordt er altijd eerst gekeken naar de ruimte om in te kunnen schatten wat er allemaal mogelijk is. Dit zal dan ook de leidraad zijn voor de rest van het proces. Wij gaan daarnaast uiteraard ook met u in gesprek. Het wordt immers uw tuin! Uw wensen en ideeën zullen wij gebruiken om de tuin te ontwerpen die u wilt. Daarom blijven wij u ook bij de rest van het proces betrekken. Wilt u liever een standaard ontwerp, omdat u bijvoorbeeld zelf niet goed weet wat u wilt of omdat u er minder geld aan wilt uitgeven? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Neem ook dan contact met ons op.

Tuinaanleg en -onderhoud

Bij ons werken er ervaren en deskundige hoveniers. Dit is wel zo handig bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Wanneer wij aan de slag gaan met de aanleg, kijken wij direct naar de grondwaarden en groei van de huidige beplanting, zodat wij op de juiste manier uw tuin aanleggen en wij problemen in de toekomst voorkomen. Na de aanleg, kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin uit handen nemen. Dit gaat verder dan op tijd snoeien. Het gebruik van de juiste bemesting kan bijvoorbeeld ook van groot belang zijn. Uiteraard adviseren wij hierover graag.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt meer informatie over één van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Misschien staan wij dan binnenkort ook wel bij u in de tuin.