Meeting cafe
Woning en Tuin

Glas polijsten verlengt de levensduur van uw ruiten

Hebben uw ruiten lelijke krassen, dan kunt u het glas polijsten om deze krassen weg te werken. Glas polijsten is een secure klus die wel de nodige kennis vraagt. Als u dit nooit eerder heeft gedaan, is het verstandig om het aan een professional over te laten. Hoewel glas best veel kan hebben, is de kans op beschadiging bij ondeskundige behandeling groot. Daarom is het beter om een afspraak te maken met een deskundige om het glas te laten polijsten.

De glasverzekering vergoedt in veel gevallen de kosten

De meeste mensen in Nederland hebben een glasverzekering. Als u een eigen huis heeft, dan maakt de glasverzekering onderdeel uit van uw opstalverzekering. Als u glasschade heeft, vergoedt de verzekering de kosten, ook als de schade door uzelf is veroorzaakt. Het glas polijsten wordt dan ook in veel gevallen door de verzekering gedekt, zeker als hiermee vervanging van een ruit kan worden voorkomen. U kunt eventueel vooraf met uw verzekeraar contact opnemen om te overleggen of het polijsten van een ruit vergoed wordt.

Kies voor de goedkoopste oplossing voor glasrenovatie

Heeft u een ruit met lelijke krassen of is de ruit vuil en krijgt u dit met schoonmaken niet meer mooi schoon? Maak dan een afspraak bij Glasfiks en laat het glas polijsten. Hiervoor worden speciale technieken gebruikt die ervoor zorgen dat de ruit niet beschadigd raakt. Het resultaat is verbluffend. Het glas is weer kraakhelder en doet niet onder voor nieuw glas. U kunt er weer vele jaren mee vooruit zonder een hoge prijs te betalen. Maak direct een afspraak door contact op te nemen met Glasfiks of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Zowel grote ruiten als kleine ramen kunnen worden gepolijst. Ook speciaal glas komt hiervoor in aanmerking, vraag hiervoor eventueel vooraf advies.

https://www.glasfiks.nl/