Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Interieuradvies in Utrecht nodig?

Meininger Interieur geeft u het interieuradvies in de omgeving van Utrecht wat u nodig heeft. Weet u niet precies wat u met uw kantoor- of woning ruimte aan moet? Dan helpen wij u graag verder, uiteraard zonder uw persoonlijke stijl en voorkeuren uit het oog te verliezen.

Persoonlijk interieuradvies Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat uw persoonlijkheid terugkomt in uw interieur. Om die reden beginnen wij dan ook niet lukraak met het ontwerpen van een passend interieur, simpelweg omdat dit een goede indeling zou zijn. Wij starten altijd eerst met een goed gesprek waarin wij met u bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Wanneer wij een goed beeld hebben van wat u mooi vindt en wat u zeker terug wilt zien in uw interieur, gaan wij aan de slag met een 2D of 3D ontwerp. Bij dit ontwerp kunnen nog zaken worden aangepast om het nog beter te laten aansluiten op uw persoonlijke stijl. Wanneer u eenmaal enthousiast bent geworden over ons ontwerp gaan wij over tot de realisatie van ons ontwerp.

Woningen en kantoren

Bij Meininger Interieur kunt u niet alleen als particulier terecht met een interieur vraag voor uw woning, maar ook veel bedrijven hebben ons in de loop van de tijd al weten te vinden. Op die manier hebben wij ook veel ervaring opgedaan in het ontwerpen van kantoren. Natuurlijk is het mogelijk om ons uw hele interieur te laten ontwerpen, maar het is ook mogelijk om alleen advies te krijgen over kleurgebruik of licht. Een interieurontwerper kan u simpelweg helpen een interieur te creëren dat niet alleen heel mooi en functioneel is, maar ook nog eens persoonlijk.

Het proces

Wanneer u het eerste gesprek als zinvol en positief heeft ervaren, gaan wij aan de slag met een interieurplan. Het laten maken van een interieurplan duurt ongeveer twee weken, uiteraard afhankelijk van het aantal ruimtes en het aantal aanpassingen. Het eerste gesprek is overigens altijd kosteloos. Wilt u meer weten over onze werkwijze of vast een blik werpen op onze eerdere projecten? Kijk dan eens op onze website. Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website.