Meeting cafe
Woning en Tuin

Je eigen tafel samenstellen zorgt voor een uniek interieur

Ben je net verhuisd of wil je jouw huidige interieur een make-over geven? Natuurlijk kun je dan gaan verven en flink gaan klussen, maar je kunt ook gaan voor nieuwe meubels. Zeker een nieuwe eettafel geeft je huis meteen een andere sfeer. Uiteraard kun je een tafel kopen in een meubelzaak, maar als je echt een uniek meubel wilt doe je zelf een tafel samenstellen. Op deze manier krijg je een tafel die niemand anders heeft en die perfect voldoet aan al jouw wensen en eisen. Bepaal zelf de afmetingen en de vorm, zodat de tafel precies goed in je eethoek past. Met een standaard tafel bereik je nooit dezelfde perfectie als met een zelf samengesteld exemplaar.

Kies het blad, het onderstel en de afwerking

Een bedrijf waar je zelf een tafel kunt samenstellen is Concept Table. Het samenstellen gebeurt hier in drie stappen, namelijk:

  • Kies het tafelblad: ga je voor rond, rechthoekig of vierkant?
  • Kies het onderstel: welke vorm, afwerking en kleur heeft jouw voorkeur?
  • Kies de afwerking: wil je beits, lak of impregneerolie?

De tafel is altijd van uitstekende kwaliteit en netjes afgewerkt. Zo krijg je een prachtige nieuwe tafel waar je lang plezier van beleeft.

Meubelmakers met een passie

Bij Concept Table werken enkel meubelmakers met een passie voor ambacht en een hart voor natuurlijke materialen. Zij vonden dat het proces van een tafel op maat laten maken sneller, eenvoudiger en overzichtelijker kon. Het resultaat is Concept Table; een oer-Hollands ambachtelijk merk met de focus op persoonlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In drie eenvoudige stappen doe je de tafel van je dromen samenstellen en wordt deze snel gemaakt en geleverd. Dat is pas service!

Zet nu de eerste stap naar jouw nieuwe tafel!

Wil je graag jouw eigen tafel samenstellen? Dan weet je nu waar je moet zijn! Ga naar de website van Concept Table en de rest wijst zich vanzelf.

https://www.concepttable.nl/