Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Langer genieten van het buitenseizoen

Van een mooie tuin wil je uiteraard zo lang mogelijk kunnen genieten. Momenteel is het seizoen dat je buiten kunt zitten nog vrij kort. Meestal ga je snel naar binnen wanneer het fris begint te worden, omdat het regent of omdat de zon te fel en te heet is. Met een houten veranda kun je ervoor zorgen dat je langer kunt genieten van het buitenleven.

Wanneer het begint te regenen maar de temperatuur is nog heerlijk om buiten te zitten, zit je lekker droog onder de houten veranda. Ook wanneer de zon te heet is kun je lekker zitten in de schaduw, een klein briesje erbij en het is puur genieten.  Door te kiezen voor een houten veranda verleng je jouw buitenseizoen.

Kies de stijl die bij jouw past.

Een houten veranda heb je in vele vormen, maten en stijlen. Uiteraard kijk je eerst welke maten het beste in jouw tuin past, waarna je kijkt naar de juiste stijl. Zo kun je kiezen van klassiek tot landelijk. Ook met de houtsoort kun je jouw eigen draai geven aan de houten veranda. Lariks, douglas, eiken of vurenhout geven allemaal hun eigen sfeer en uitstraling.

Ook het dak geeft veel variaties, kies je bijvoorbeeld een plat dak of een punt dak. Dakpannen, zonnepanelen of een levend dak met sedum en andere planten. Het geeft allemaal de unieke sfeer die bouw jouw en jouw huis past. En door de wanden volledig af te sluiten plus schuifdeuren kun je extra lang genieten van de rust in jouw tuin.

https://degoedkoopsteveranda.nl/houten-veranda/