Meeting cafe
Image default
Zakelijke dienstverlening

De juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering vinden door te vergelijken

Ongeacht wat voor beroep u uitoefent – het is belangrijk dat u uzelf goed verzekerd. Dan komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, zoals een hoge rekening door iets dat op uw werk kapot is gegaan of door een schadevergoeding aan een klant vanwege verkeerd advies. Wat u in ieder geval nodig heeft, is een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering en het is verstandig om de verschillende verzekeringen binnen deze categorie goed met elkaar te vergelijken. Alleen dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt en dat u ook echt verzekert wat voor uw beroepsgroep van belang is. U kunt natuurlijk zelf verschillende verzekeringen vergelijken, maar het is verstandig om een expert in te schakelen die u helpt de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vinden.

Een interessant combipakket voor zzp’ers in de bouw

VEZA Verzekeringen is een specialist die u uitstekend kan helpen om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken en zo een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met een goede dekking en scherpe premie te vinden. Daarnaast rekent u ook op deze expert wanneer u een andere verzekering nodig heeft. Zo kunt u ook bij hen terecht voor een CAR-verzekering voor het zzp. Hierin worden verschillende zaken gedekt die u anders met losse verzekeringen zou moeten verzekeren. Het is dus een soort combi-pakket waarmee u uzelf goed indekt en bovendien voordeliger uit bent dan met allerlei losse verzekeringen. De CAR-verzekering is met name interessant voor mensen in het zzp die in de bouwsector werkzaam zijn.

Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent met hulp van deze expert

Wilt u beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken met hulp van een expert? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de CAR-verzekering voor het zzp? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers van VEZA Verzekeringen. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies omtrent al uw bedrijfsverzekeringen. Uiteraard kunnen ook particulieren bij deze expert terecht.