Meeting cafe
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor het besparen van geld in deze dure tijden

3 tips voor het besparen van geld in deze dure tijden

Nu Rusland Oekraïne is binnengevallen voelen ook wij als Nederlanders dat helaas in onze portemonnee. Onze energierekening is soms met enkele honderden euro’s per maand duurder geworden, de brandstofkosten zijn behoorlijk de pan uitgerezen en ook graanproducten waaronder brood zullen in de nabije toekomst alleen maar duurder worden zo is voorspeld. In deze blog lees je drie tips voor het besparen van geld in deze dure tijden. Lees snel verder!

Laat je auto eens wat vaker thuis staan

Gemak dient de mens en daarom grijpen veel autobezitters al snel naar de autosleutels om even wat boodschappen te halen bij de supermarkt aan de andere kant van de stad. Wanneer je veel boodschappen moet halen is het logisch dat je de auto meeneemt zodat je niet drie keer heen en weer hoeft op de fiets. Ook wanneer de regen met bakken uit de lucht komt vallen is het aan te raden om toch de auto te pakken wil je voorkomen dat jouw producten helemaal doorweekt in de kast belanden. In veel gevallen draait het echter puur om gemakzucht. Laat de auto eens wat vaker thuis staan. Dat is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je portemonnee.

Zet de verwarming wat lager en douche wat minder vaak en lang

Nu gas zo ontzettend duur is kun je hier eenvoudig op besparen door de verwarming wat lager te zetten en wat minder vaak en lang te douchen. Je hoeft je echt niet iedere dag te douchen om je fris te voelen, zolang je in ieder geval iedere dag maar schoon ondergoed en schone sokken aantrekt. En door een dikkere trui aan te trekken hoef je echt geen kou te lijden nu de verwarming een paar graden lager staat. Je hebt vast nog wel een geschikte trui in de kast liggen.

Vervang energieslurpende gloei- en halogeenlampen door energiezuinige LED lampen

Niet alleen gas is duurder geworden, ook energie. Dit is dan ook een zeer geschikt moment om die energievretende gloei- en halogeenlampen vaarwel te zeggen en over te stappen op duurzame LED verlichting, te koop op ledlichtstunter.nl. In deze webshop vind je diverse soorten LED verlichting, van LED highbays en spots tot LED TL lampen en nog veel meer. Neem eens een kijkje en ontdek het zelf!

https://www.ledlichtstunter.nl/