Meeting cafe
Image default
Woning en Tuin

Dienbladen van marmer: trendy én handig!

Het is de trend van nu: dienbladen van marmer. Met deze stijlvolle dienbladen leuk je je interieur direct op of bedien je je gasten in stijl. Met het degelijke karakter dat kenmerkend is voor marmer hoef je niet bang te zijn voor een korte levensduur. In tegendeel: je dienblad gaat lang mee, is bestand tegen slijtage en vergt maar weinig onderhoud. Zo’n dienblad is nog lang niet overal te koop. Daarom adivseren wij je een kijkje te nemen bij IndoMarmer.nl. Deze online aanbieder biedt veel verschillende marmeren producten aan, waaronder dus ook dienbladen van marmer. Je hebt er niet alleen een ruime keuze, maar ook de laagste prijzen en een bedenktijd van maar liefst 14 dagen!

 

Waar ga jij je dienblad van marmer voor gebruiken?

Een dienblad roept meteen associaties op met het bedienen van je gasten. Het grote voordeel van een marmeren dienblad is dat de kwaliteit ervan uitmuntend goed is. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je er te veel producten in een keer op zet: het marmer zal veel meer gewicht kunnen verdragen dan een standaard dienblad. Daarnaast kun je al je gasten verwonderen met je luxueus uitgevoerde dienblad, dat zeker op zal vallen. Je kunt een dienblad ook gebruiken als interieuritem. Dan wordt het vaak gebruikt in de woonkamer, keuken of badkamer. In alle drie deze ruimtes geeft een dienblad van marmer ontzettend veel sfeer af. Met een leuk bloemetje, kaarsje of wat anders maak je dit direct helemaal af. Voornamelijk in de badkamer komt een dienblad van marmer goed tot zijn recht. De natuurlijke materialen stralen hier nog harder dan ze al deden. Ook is dit een overzichtelijke en mooie plek om losse voorwerpen zoals tubes tandpasta of flessen shampoo op te bergen.

 

Maak van je dienblad een complete set

Wil je je nieuwe dienblad van marmer gebruiken als interieurobject in bijvoorbeeld de badkamer of keuken? Denk dan eens aan het aanschaffen van een speciale set. In deze set vind je allerlei handige producten in dezelfde stijl als het dienblad. Zo passen je zeeppompjes of tandenborstelhouders perfect bij je dienblad. Dit zorgt voor één strak geheel en nog meer sfeer in je woning. Gratis tip van ons: zo’n set is ook een hartstikke leuk geschenk voor familie en vrienden!