Meeting cafe
Woning en Tuin

Een handgemaakte hanglamp van hout

Als u een unieke lamp wilt, kies dan voor een hanglamp van hout! Zo haalt u echt iets bijzonders in huis. Bij De Lingehof maken ze deze met de hand. De Lingehof is een zorgboerderij in Gelderland waar ze van hout onder andere hanglampen maken. Naast hanglampen maken ze ook naamcadeaus, houten kindermeubels en leuke kerstbomen. Tijdens de dagbesteding werken de cliënten, die een verstandelijke beperking hebben, aan deze mooie voorwerpen. Ze worden verkocht via de webshop van de organisatie. Op deze zorgboerderij kunnen mensen niet alleen terecht voor dagbesteding, er is ook een mogelijkheid voor langere tijd te verblijven.

Een hanglamp die aan al uw wensen voldoet

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een van de standaardlampen die ze verkopen in de online winkel van De Lingehof, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw wensen op te geven zodat er een persoonlijke lamp voor u wordt gemaakt die aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen dat de hanglamp van hout een doorsnede moet hebben van bijvoorbeeld zestig centimeter, of zelfs 120 centimeter, doorsnede. Een unieke hanglamp die door de cliënten van hout wordt gemaakt, helemaal naar uw wens.

Geef een persoonlijk cadeau

Naast de hanglampen maken ze dus ook andere voorwerpen bij Lingehof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naamcadeau. Dit is een houten vlaggenlijn, of een houten vlinder met naam. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om voor een jong kind een houten opbergkist kopen om het speelgoed in op te bergen. Maar ze verkopen ook kinderstoelen en mooie relatiegeschenken. Maak het cadeau extra uniek door ervoor te kiezen om de naam te graveren van degene aan wie u dit cadeau gaat geven. Mocht u meer willen weten over dit mooie familiebedrijf, neem dan even een kijkje op hun website of neem contact op me de organisatie.

https://www.delingehof-shop.nl