Meeting cafe
Woning en Tuin

Geef je interieur een update met het behang uit deze webshop

Wil je jouw interieur graag een update geven? Dit kun je doen door een nieuwe kleur behang te kopen in een webshop oplossen. In de behang webshop van Eijffinger vind je een uitgebreid assortiment. Ben je niet zo gedreven in nauwkeurig schilderwerk? Of word je al zenuwachtig als je aan behangen denkt? Eijffinger biedt smartpaper aan waardoor behangen super eenvoudig is. Kies voor een warme effen kleur, uniek motief of creëer een lijnenspel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Smartpapier is eenvoudig om te bevestigen

Behangen kan een ingewikkeld proces zijn. Al helemaal wanneer je het nog niet zo vaak hebt gedaan en niet precies weet hoe je moet beginnen. Smartpapier is in dit geval de perfecte oplossing. Je vindt dit behang in diverse designs in de webshop van Eijffinger. Bestel jouw favoriete behang, volg het stappenplan en geniet in een mum van tijd van een prachtige wand. Als je begint met behangen is het allereerst ontzettend belangrijk dat je de muur die je wilt gaan behangen goed schoon, glad, droog, neutraal van kleur en stofvrij maakt. Zo voorkom je dat er kleurverschillen of vlekken ontstaan wanneer je gaat behangen. Heb je last van een muur die veel vocht absorbeert? In dat geval kun je het beste eerste een voorstrijkmiddel gebruiken.

Breng direct op de muur aan

Na het voorbereidende werk, begint het echte behangwerk pas. Gebruik een roller om de lijm over de wand te verspreiden en zorg hierbij dat je steeds een overlap van ongeveer 20 centimeter hebt. Breng vervolgens het smartpaper behang uit de webshop van Eijffinger in een keer op de wand aan. Je kunt eventueel het behang nog glad strijken indien dit nodig is. Gebruik vervolgens een behangliniaal en cutter om het behang op maat te snijden aan het plafond en onder aan de plint. Eenvoudiger kan haast niet toch?

https://www.eijffinger.com/nl-nl