Meeting cafe
Image default
Industrie

Een spuitgietbedrijf met een jarenlange ervaring

Uw kunststofproducten kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Als u een spuitgietbedrijf zoekt dat uw producten op maat ontwerpt en maakt, dan kunt u bij Structura uit Beringe terecht. Structura is een familiebedrijf met een unieke expertise in TSG-spuitgieten. Het bedrijf denkt van a tot z mee en zet duurzaamheid voorop in alles wat het doet. Uw kunststof behuizing op maat zal dus van een hoge kwaliteit zijn en volledig volgens uw wensen geproduceerd zijn. Ontdek hieronder meer over het productieproces van uw kunststofhalffabricaten.

Meer over thermoplastisch schuimgieten

Spuitgietbedrijf Structura uit Beringe focust zich volledig op TSG-spuitgieten. Andere benamingen voor dat spuitgietproces zijn lagedrukspuitgieten of thermoplastisch schuimgieten. Het is een spuitgietproces waarbij er een interne expansiedruk in het materiaal ontstaat door vergassing van blaasmiddel. Door de expansiedruk wordt het materiaal tegen de wand van de matrijs aangedrukt en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo zullen uw producten geen invalsplekken of inkrimpingen bevatten en kunt u producten laten ontwikkelen met een wanddikte tot 40 millimeter. Door gebruik te maken van dit proces heeft u bovendien een grote ontwerpvrijheid voor uw kunststof behuizing op maat en is de oplevering mogelijk met een of meerdere lagen lak.

Lees er alles over op de website van het bedrijf

Indien u interesse heeft in kunststof behuizing op maat van dit spuitgietbedrijf of u wilt meer weten over de werkwijze van het bedrijf, dan moet u zeker eens naar de website van Structura surfen. Daar leest u alles over hoe ze te werk gaan, waarvoor u er terechtkunt, enzovoort. U kunt hen contacteren via de contactgegevens op de website of u kunt langsgaan in de spuitgieterij zelf om samen met de medewerkers uw ideeën te overlopen en bespreken. Ze gaan graag samen met u op zoek naar het ideale ontwerp, dat voldoet aan uw verwachtingen.