Meeting cafe
Image default
Industrie

Bewerkingen met een profielwals: dat laat u over aan deze specialisten

Wanneer u het walsen van staal gaat overlaten aan een externe partij, dan kunt u zeker terecht bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, nabij Veenendaal, in de provincie Utrecht. Zij blinken namelijk uit in zowel hun ervaring als hun maatwerk. Daarnaast hebben deze specialisten jarenlange ervaring waar ze op kunnen bouwen. Ze beschikken namelijk over een uitgebreid, uniek én gevarieerd machinepark. Daarnaast hebben ze enkel uitstekende vakmensen in dienst, zodat ze eigenlijk aan iedere vraag kunnen voldoen. Het bedrijf staat hierdoor bekend als betrouwbare partner én leverancier van goede en betrouwbare producten. Ze leveren kwalitatief hoogstaande producten én halffabricaten. Zo weet u dat u altijd kunt rekenen op een uitstekend eisresultaat dat volledig aan uw eisen voldoet.

Ontdek de mogelijkheden bij de specialisten

Het walsen van staal met een profielwals overlaat aan deze experts! U kunt hier namelijk terecht voor standaardwalswerk. Ze hebben hiervoor namelijk een aparte afdeling, waar er voor iedere opdracht een profielwals beschikbaar is. Het walsen van staal met een profielwals is namelijk een van de standaardwerkzaamheden van deze experts. Uw project is daarom altijd in goede handen wanneer u voor deze specialisten kiest!

Ontdek de diverse toepassingen

Het walsen van staal heeft diverse toepassingen. De kundige vakmensen van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in allerlei soorten technieken met behulp van een profielwals. Denk hierbij onder meer aan buizen, kokers, strippen en HE-M balken tot 1000 millimeter. Verder kunt u hier ook terecht voor 3D-walswerk, zoals trapbomen, en voor profielwalsen met meerdere stralen. Daarnaast beschikken deze specialisten over walsrollen, waar ze bijvoorbeeld UNP- en IK-balken realiseren.

Neem contact op met de specialisten en ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het walsen van staal of andere bewerkingen met een profielwals en wilt u een vrijblijvende, marktconforme aanvragen? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf. U vindt de contactgegevens op hun website. De experts van het bedrijf staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden met betrekking tot het walsen van staal met een profielwals.