Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Is uw huis verkopen aan investeerder een goed idee?

Is uw huis verkopen aan investeerder een goed idee?

Wij kunnen uit ervaring zeggen dat het een goed idee is om uw huis te verkopen aan een investeerder. Het is een grote stap om echt in zee te gaan met een investeerder, maar als u eenmaal contact hebt opgenomen zal u gerustgesteld worden. Het klinkt namelijk erg professioneel en iets waarvoor u kennis nodig heeft, maar de investeerder zal alles voor u regelen. U hoeft alleen maar te onderhandelen met de investeerder en akkoord te gaan als alles naar wens is. Ten eerste zal een investeerder luisteren en handelen naar uw wensen. Ten tweede zal een investeerder een goed bod doen op uw huis. 

1. goede handelaar

Het beroep van een investeerder is het opkopen en verkopen van vastgoed. Hij koopt dagelijks vastgoed op en heeft direct contact met notarissen en makelaars. Een investeerder kan daarom veel voordelen bieden bij het opkopen van uw huis. Een investeerder kan bijvoorbeeld uw huis binnen één week opkopen zodat u snel van uw huis af bent. Achteraf hoeft u geen makelaarskosten te betalen en heeft u uw huis zonder verkoopstress verkocht. 

2. goede bieder

Een investeerder weet veel over de staat van de woningmarkt en de ontwikkeling over de jaren heen. Een investeerder zal heel uw huis bekijken om het juiste bod aan te bieden op basis van onderzoek over het huis, de buurt en de markt. Dat is vaak een bod die u ook zou krijgen via een verkoopmakelaar of zelfs meer. Bij een verkoopmakelaar moet u dan wel achteraf duizenden euro’s betalen aan makelaarskosten en bij een investeerder is hier geen sprake van. 

U kunt meer informatie ontvangen of contact opnemen met verschillende investeerders in Nederland. U kunt gerust vrijblijvend contact opnemen zonder dat er verplichtingen erbij komen kijken. 

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-aan-investeerder/