Meeting cafe
Image default
Dienstverlening

Luxe koperen doucheset bestellen

U houdt niet van standaard of eenvoudig, maar juist van een luxe uitstraling in uw interieur. Daarom is het mooi om te kiezen voor bijzondere materialen. Niet alleen bij de decoratie van uw woning, maar vooral ook bij de afwerking van de ruimtes. Als het gaat om de keuken of de badkamer is de toevoeging van koper een echte meerwaarde. Kies bijvoorbeeld voor een koperen badkraan en een koperen doucheset in de stijl die u aanspreekt. Hiermee is het net alsof u in de badkamer van een chique vijfsterrenhotel vertoeft, terwijl u in werkelijk gewoon heerlijk in de beslotenheid van uw eigen woning bent. Met koperen kranen kan uw sanitair weer heel wat jaren vooruit. Kies en bestel daarom vandaag nog uw nieuwe koperen doucheset en bijpassende kranen! 

Waarom kiezen voor koperen kranen?

Bij de aanschaf van nieuwe kranen of een nieuwe doucheset letten we, zoals bij zoveel dingen, allereerst op het uiterlijk. Past het bij onze persoonlijke smaak en ziet de kwaliteit er goed uit? Daarna gaan we verder de diepte in en hebben we ook oog voor de andere specificaties. Zo zijn douchesets en kranen van koper niet alleen ontzettend mooi om te zien, maar komen ze tevens met diverse andere voordelen. De meest belangrijke hiervan is het feit dat koper zeer hygiënisch is. Het is nauwelijks kwetsbaar voor zaken als schimmels en bacteriën, wat zeker in de badkamer heel fijn is. Na het douchen blijven er altijd kleine waterdruppels over, die zich willen hechten aan de kraan en de wanden. Het koper geeft ze hiertoe echter geen kans, waardoor de knoppen, de kranen en de gehele koperen doucheset keurig schoon blijven. Regelmatig schoonmaken blijft natuurlijk altijd een goed idee. Toch is het erg prettig om te weten dat schimmel, roest en andere viezigheid geen kans maken bij uw koperen douchebeslag.

Past koper wel in mijn badkamer?

 

Het mooie van koper is dat het prachtig staat in alle woonstijlen, van romantisch en klassiek tot het meest moderne design. U kunt de plank dan ook absoluut niet misslaan met een prachtige en hoogwaardige koperen doucheset. Bekijk snel het aanbod en kies een mooie en hygiënische nieuwe set kranen van koper!