Meeting cafe
Winkelen

Schaf een professioneel kledingrek aan bij een specialist

Een kledingrek is een essentieel item voor kledingwinkels. Zorgvuldig geselecteerde kleding komt op het juiste kledingrek goed tot zijn recht. En dat is wat zo belangrijk is; het product dat verkocht wordt op de meest positieve manier aan potentiële klanten presenteren. Bleijenberg heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van kledingrekken en andere winkelmaterialen. Daarnaast ben je er ook welkom voor de gehele inrichting en opbouw van een winkel. Zij weten veel af van verschillende winkelconcepten en zijn dan ook de ideale partner in het optimaliseren en uitrusten van jouw winkel.

Richt de winkel in met de juiste winkelmaterialen

Naast een kledingrek is natuurlijk ook de kledinghanger erg belangrijk. Als een kledingrek stoer en robuust is, kun je moeilijk sierlijke en roze kledinghangers gebruiken. Bleijenberg heeft veel winkelmaterialen in het assortiment en kijkt hierbij naar het totaalplaatje. Zo heb je keuze uit materialen die bij elkaar passen en elkaar complementeren. Zo realiseer je de uitstraling van jouw zaak in een bepaald thema of laat je inspireren door de laatste trends. Van simpel en functioneel tot design en industrieel; het kan allemaal. Naast kledingrekken en kledinghangers vind je ook etalagepoppen, toonbanken, verpakkingsmaterialen en andere winkelinrichting bij Bleijenberg.

Bestel een kledingrek uit een van de vele categorieën

Kledingrekken vind je in verschillende maten en uitvoeringen in het assortiment van deze bijzondere winkel. Kies bijvoorbeeld uit kleine of grote rekken. Of je kiest voor een kledingrek met extra bergruimte. Daarnaast zijn er ook kledingrekken in verschillende vormen verkrijgbaar. Bij design vindt je zowel ronde als traditionele rekken. En wat dacht je van een handige opvouwbare versie? Zo kan je voor alle seizoenen en campagnes verschillende bijpassende kledingrekken gebruiken en ze simpelweg opvouwen en opslaan als je ze even niet nodig hebt. Dat scheelt geld, gedoe en ongemak. Kortom, neem snel een kijkje in de showroom van Bleijenberg voor al jouw winkelmaterialen.

https://www.bleijenberg-shop.nl/