Meeting cafe
Bedrijven

De staaf magneet heeft veel toepassingen

Als je op zoek bent naar een bijzondere staaf magneet ben je hier aan het juiste adres, want je  hebt heier een enorm assortiment aan staafmagneten die zeker wel passen bij hetgeen waar jij naar op zoek bent. Wanneer je een staaf magneet gaat kopen doe je dit waarschijnlijk niet voor niets. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken voor proeven op het gebied van natuurkunde, maar worden ook vaak gebruikt in lessen van natuurkunde die worden gegeven. Je vindt hier een uitgebreid aanbod waar je een keuze uit kunt maken. mocht je er niet helemaal uit komen wat voor staaf magneet goed aansluit bij datgeen waar jij het voor nodig hebt dan is dat logisch en kan je contact met hen opnemen zodat zij je kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing.

 

Specificaties bekijken

De houdkracht van  de staaf magneet staat bij iedere magneet duidelijk vermeld. Mocht je dus een staaf magneet nodig hebben om iets stevigs op te hangen dan word je aangeraden om een magneet te kiezen met een houdkracht van minimaal boven de 5 kilo. Daarnaast wordt ook bij iedere magneet het magnetiseren vermeld. De staaf magneet is een staafvormige magneet die je bijvoorbeeld kunt inzetten voor huishoudelijk apparaten, maar wordt ook vaak gebruikt voor industriële machines.

 

De houdkracht en de kwaliteit van de magneet

Gerangschikt op de grootte wordt de staaf magneet op de website weergegeven. De prijs kan nogal verschillen, dat heeft voornamelijk te maken met de magnetiseren en de houdkracht van de magneet. De kwaliteit van alle magneten is  namelijk gelijk. Er wordt alleen maar gewerkt met een  zeer goede kwaliteit en dat is wat je terug vindt bij de specialist in de verkoop van de staaf magneet. Het kopen van deze magneten kan gemakkelijk op de website en je betaalt ook geen verzendkosten hiervoor.