Meeting cafe
Horeca

Smakelijk eten met catering Deurningen

Op zoek naar gemak en lekker eten? Zoek dan niet verder, met heerlijke catering Deurningen heeft u de de juiste keuze gemaakt. Catering Deuringen staat garant voor smaakvol eten, wereldse gerechten en vooral gemak. Met het inhuren van catering Deurningen hoeft u zelf namelijk niks te doen, catering Deuringen kookt voor u.

De koks van catering Deurningen

Wie is het gezicht achter catering Deurningen? Of beter nog gezegd, wie is de kok? Catering Hengelo bestaat uit een klein team van vijf mensen met allemaal een liefde en passie voor koken. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de 10-daagse kookcursus in Toscane. Hier leerden ze in 10 dagen koken volgens de Italiaanse keuken. Niet alleen leerden ze de perfecte spaghetti Carbornara maken, maar ook hoe ze het beste kruiden kunnen gebruiken in gerechten. Welke kruiden de juiste smaak en toevoegingen geven. Ook leerden ze hoe ze het eten op een smaakvolle wijze kunnen presenteren. De cursus en liefde voor het eten bracht hen bij elkaar en terug in Nederland ontstond Catering Deurningen.

Wat staat er op het menu?

Catering Deurningen heeft een uitgebreid menu wat ze aan haar klanten aanbiedt. Natuurlijk is de Toscaanse keuken terug te vinden in de gerechten die ze aanbiedt. Maar dat niet alleen, catering Deurningen biedt daarnaast ook nog een tal van andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een saladebuffet met diverse zelfgebakken broden. Ook is een koud en warm buffet mogelijk of een diversiteit aan hapjes. Catering Deurningen gaat altijd eerst in gesprek met de klant en overlegt wat er op het menu moet komen te staan. Daarna kijken ze wat ze kunnen aanbieden en welke gerechten ze daadwerkelijke gaan serveren. Alles wordt kant-en-klaar aangeleverd en indien nodig worden er ook warmhoudbakken meegenomen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van het eten van de catering van Deurningen.