Meeting cafe
Image default
Eten en drinken

Wat maakt een Boozy Brunch in Amsterdam zo leuk?

Er zijn weinig dingen zo gezellig als brunchen met vrienden op een zondagochtend. En als je op zoek bent naar een extra leuke manier om je brunch te vieren, dan is een boozy brunch in Amsterdam zeker iets om te overwegen – het is informeel, gezellig, ook leuk om te doen met collega’s of tijdens vrijgezellen feesten!

Boozy Brunch bij Deus Amsterdam!

Een boozy brunch is precies wat het klinkt: een brunch met alcoholische drankjes. Dit kunnen klassieke drankjes zijn zoals mimosa’s en bloody mary’s, maar ook andere dranken zoals champagne, bier of wijn. Het idee is om een ​​leuke en ontspannen sfeer te creëren waarin je kunt genieten van heerlijk eten en drinken met vrienden. Deus Amsterdam is een fantastische plek aan de Herengracht om je boozy brunch te houden: hartje Amsterdam aan een van de mooiste grachten die Amsterdam rijk is. En bij Deus kun je ook terecht voor een heerlijke maaltijd. Tip: reserveer op tijd bij het restaurant!

Hip Amsterdam ontdekken

Amsterdam is een fantastische stad om te ontdekken. Natuurlijk sla je het Anne Frank huis niet over, of het Rijksmuseum. Maar er is meer; bezoek eens de Jordaan, een schilderachtige wijk met kronkelende straatjes, bruggen en grachten. Hier vind je leuke winkels, restaurants en cafés, en het is ook de thuisbasis van de Noordermarkt, waar een wekelijkse biologische boerenmarkt plaatsvindt.

De Pijp

Een andere plek die je niet mag missen is de wijk De Pijp. Hier vind je het beroemde Albert Cuypmarkt, die bekend staat om zijn verse producten en exotische gerechten. De Pijp heeft ook een aantal trendy restaurants en bars, en het Sarphatipark is een prachtige plek om te ontspannen.

Oud West

Als je op zoek bent naar wat meer modernere hotspots, dan is de wijk Oud-West een goede keuze. Hier vind je hippe restaurants, trendy winkels en gezellige cafés. Het gebied rondom de Hallen, een gerenoveerd industrieel pand waarin nu een bioscoop, foodhallen en diverse winkels zijn gevestigd, is zeker een bezoek waard.

Ten slotte mag de Amsterdamse Negen Straatjes ook niet ontbreken in dit lijstje. Deze negen straatjes zijn gevuld met unieke boetiekjes, vintage winkels en hippe cafés en restaurants. Het is een leuke plek om rond te lopen en te genieten van de sfeer.

Amsterdam heeft zoveel te bieden en dit zijn slechts enkele suggesties voor mooie en hippe plekken om te bezoeken. 

https://www.deus.amsterdam/