Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Wat zijn de voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel?

Als je besluit de verstelbare Herman Miller bureaustoel aan te schaffen, profiteer je snel en eenvoudig van de verschillende voordelen die deze met zich meebrengt. Zo zorgt het slimme ontwerp ervoor dat rug- en nekklachten verleden tijd zijn en is de stoel geschikt voor alle lichaamstypen. Bovendien kan je met de handige configurator helemaal zelf bepalen hoe de stoel eruit komt te zien, zodat je zeker weet dat deze bij jouw interieur past. Wat wil je nog meer?

Alles is te verstellen

Zoals de naam al zegt, is de verstelbare Herman Miller bureaustoel op alle mogelijke manieren te verstellen. De rugleuning, armleuning, het zitvlak, de hoogte, enzovoort: je kunt alles aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren. Dat is dan ook de reden dat deze stoelen geschikt zijn voor alle lichaamstypen. Om het allemaal nog beter te maken, zit je bij LoyalBrand niet per se vast aan de modellen die in de showroom staan. Met de handige configuratortool kan je namelijk helemaal zelf bepalen hoe jouw bureaustoel eruit moet komen te zien. Een aantal dingen die je bijvoorbeeld kunt aanpassen zijn:

  • Het soort rugleuning. Hoog, middenhoog, met of zonder lendensteun, enzovoort.
  • Het soort armleuning. Automatisch aanpassen of aanpasbaar met knopjes.
  • Het soort zitvlak. Dikte, verstelbaarheid.
  • Wielen of geen wielen.
  • De kleur van het frame.

 Weet jij al wat je wilt? Plaats dan gauw je bestelling en profiteer binnen no-time van jouw gepersonaliseerde bureaustoel.

Een werkplekonderzoek laten uitvoeren

Als je niet helemaal zeker weet welke verstelbare Herman Miller bureaustoel het beste bij jou past of hoe je jouw prestaties kunt optimaliseren, is het altijd verstandig om een werkplekonderzoek te laten uitvoeren. Dit houdt in dat een expert bij je langskomt om te analyseren hoe je jouw productiviteit kunt verhogen door de samenstelling van je werkplek aan te passen.