Meeting cafe
Image default
Eten en drinken

Bij deze kaasspecialist kun je online heerlijke kaas bestellen

Ben jij ook zo dol op kaas op je brood, of lekker als borrelhapje? Bij deze kaasspecialist kun je de lekkerste kaas heel eenvoudig online bestellen. Of je nu van jonge, oude of extra oude kaas houdt: in de webshop van Cromwijk Kaasdok vind je het allemaal. Bekijk het uitgebreide assortiment van meer dan honderd soorten kaas, en plaats jouw favorieten in enkele klikken in je winkelmandje. Naast de vertrouwde Hollandse kazen vind je in deze webshop ook heerlijke buitenlandse kaassoorten. Zo koop je er heerlijke Italiaanse kaas om over je pastagerechten te strooien. Als je zin hebt in een aparte kaas, ga je voor bijvoorbeeld brandnetelkaas of voor kaas met rode pesto, die het product een prachtig rode kleur geeft.

Tynjetaler gatenkaas is heerlijk op brood of bij de borrel

Heb je Tynjetaler gatenkaas al eens geproefd? Deze Friese kaassoort is heerlijk romig en rijk van smaak. Het is een echte boerenkaas, die gemaakt wordt van rauwe koemelk. Deze gatenkaas smaakt lekker op brood maar is ook zeer geschikt om in blokjes op een borrelplank te serveren. Je kunt kiezen uit een stuk van 500 gram, 750 gram of een kilo. Alle soorten kaas worden na het afsnijden meteen vacuüm verpakt. Je ontvangt dus altijd verse kaas die lang goed blijft. Cromwijk Kaasdok geeft een houdbaarheidsgarantie van twee maanden op Tynjetaler kaas en alle andere kaassoorten in hun assortiment. Om verse kaas online te bestellen, kun je met een gerust hart terecht bij deze kaaswinkel.

Bestel jouw favoriete kaas direct bij deze kaashandel

Ben jij benieuwd naar alle soorten kaas in het assortiment van deze specialist? Bezoek dan de website en bekijk alle kaassoorten. Wil je jouw favoriete kaas online bestellen, bijvoorbeeld de Friese Tynjetaler kaas? Je plaatst je bestelling in enkele klikken. Als je vragen hebt, gaan de medewerkers van deze kaasspecialist graag met je in gesprek.