Meeting cafe
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van een cementdekvloer laten leggen

Wanneer u een cementdekvloer laat leggen dan biedt dat volop mogelijkheden. Op deze vloer kunt alle soorten vloeren plaatsen. Een mooie houten vloer bijvoorbeeld, of een praktische plavuizenvloer. Deze vloeren zijn zeer duurzaam en gaan tientallen jaren mee. Dat is ook de reden waarom steeds minder mensen kiezen voor tapijt. Een tapijtvloer moet om de paar jaar worden vernieuwd omdat deze versleten is of vuil. Met een ‘harde’ vloer is slijtage veel minder aan de orde en schoonhouden is ook een stuk makkelijker. ‘Ook op een houten ondervloer kunt u een zandcementvloer laten plaatsen.

Maak een goede planning

Als u een nieuwe vloer wilt laten plaatsen is het belangrijk om dit goed te plannen. Het aanbrengen van een cementdekvloer is in een paar uur geregeld. Maar deze vloer moet goed drogen voordat u deze mag betreden en voordat er dus een vloer op gelegd kan worden. Als u kiest voor een zandcementvloer moet er dus een paar dagen zitten tussen het plaatsen en het aanbrengen van de uiteindelijke vloer. Dit geldt ook voor het plaatsen van vloerverwarming waarvoor de ondervloer moet worden ingefreesd. Als u een vakman inschakelt dan kan deze u adviseren over een goede planning zodat uw vloer zonder problemen geplaatst kan worden.

Een mooie vloer laten leggen door de vakman

Wanneer u geen handige klusser bent dan is het beter om uw vloer te laten leggen door een vakbekwaam bedrijf zoals Multi Vloeren Brabant. Zij kunnen een zandcementvloer voor u plaatsen of een cementdekvloer leggen zodat u vervolgens de vloer van uw keuze kan laten plaatsen. Geef bij het aanvragen van de offerte aan om hoeveel vierkante meters het gaat en wat voor vloer er in het pand ligt. Zo kan er een passende offerte worden aangeboden. Als u akkoord gaat met de prijsopgave kan er direct een datum worden geprikt voor het uitvoeren van de werkzaamheden.