Meeting cafe
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke hazenbout of ander stukje wild kopen, doet u bij deze poelier

Bent u een liefhebber van vlees? U bent zeker niet de enige! Veel mensen eten graag een lekker, vers stukje vlees. Voor het allerbeste vlees brengt u het liefst een bezoek aan een poelier. Floor Poelier is een bedrijf dat u hierin van dienst kan zijn. Zij beschikken over liefst 85 jaar ervaring in het bereiden van overheerlijk vlees. Deze specialist is gevestigd in Hilversum, dus u kunt eenvoudig binnenlopen in hun winkel. Tevens is het mogelijk om vlees online te bestellen. Wilt u dus een lekkere biefstuk, hazenbout of ander stuk vlees kopen? Dan staan zij graag voor u klaar.

Heerlijk vlees afkomstig van eigen bodem

Bent u een liefhebber van wild vlees? Dan spreekt het kopen van hazenbout u ongetwijfeld aan. Wildgerechten van Floor Poelier zijn erg populair. Het is namelijk erg mals en fijn vlees dat een overheerlijke smaak heeft. U heeft bij deze vleesspecialist de mogelijkheid om diverse soorten grof wild aan te schaffen, bijvoorbeeld edelhert, wild zwijn en ree. Maar uiteraard kunt u bij hen ook klein wild bestellen, zoals wild konijn, eend, fazant, duif of patrijs. Bovendien is het vlees uit hun assortiment haast altijd afkomstig van eigen bodem. Welk vlees u ook bestelt bij dit bedrijf, het is zo goed als altijd afkomstig uit eigen land.

Plaats een bestelling in de webshop

Heerlijk, vers vlees bestellen doet u kortom eenvoudig bij Floor Poelier. Wilt u een heerlijke hazenbout of een ander stuk vlees kopen? Bekijk dan direct hun uitgebreide assortiment en plaats een bestelling in hun webshop. Heeft u vragen over het aanbod aan vleessoorten van deze specialist? Dan doet u er verstandig aan om contact met hen op te nemen. Hiervoor brengt u een bezoek aan hun website, waar u de contactgegevens vindt. Tevens is het uiteraard mogelijk om bij hen binnen te lopen in de winkel. 

https://floorpoelier.nl/