Meeting cafe
Image default
Bloemen

Geef een cadeau dat een lach op iemands gezicht tovert

De winterperiode komt er weer aan, wat betekent dat de dagen kouder worden. Hier komt bij kijken dat steeds meer mensen verkouden worden of een griepje krijgen. Vooral in tijden van Covid is het van belang om thuis te blijven als je je niet zo lekker voelt. Zo kun je hopelijk snel aansterken en weer veilig en gezond naar buiten. Is er iemand in jouw omgeving die ziek thuis zit? Vaak kan dit best eenzaam voelen. Je kunt er dan voor kiezen om diegene iets op te sturen, zodat je laat weten dat je aan diegene denkt. Er zijn verschillende cadeaus die je op kunt sturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ballon versturen via deBloemist.nl

Een ballon vrolijkt iedereen op!

Als je een ballon naar iemand stuurt, zal deze persoon zich zeker opgevrolijkt voelen. Je laat weten dat je aan iemand denkt en je hebt de moeite genomen om een leuke ballon voor diegene uit te kiezen en te sturen. De ontvanger zal zich dus erg geliefd voelen! 

Designs ballonnen

Er zijn verschillende designs waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen voor één losse ballon met een vrolijke print of boodschap, maar het is ook mogelijk om een ballonnenboeket te kiezen. Dit bestaat vaak uit drie ballonnen, waarvan één wat grotere met daarop een boodschap. De andere twee ballonnen hebben een leuke vorm, zoals een ster of een hart, en komen in een kleur passend bij het design van de grotere ballon. Bekijk hier het assortiment en plaats een bestelling. 

https://www.debloemist.nl/heliumballon-versturen