Meeting cafe
Image default
Dienstverlening

Ga langs bij deze zaak om een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca

Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek, in de buurt van Almelo, produceert sinds 1990 hoogwaardige biljarten in hun professionele fabriek. U kunt hier uitstekend terecht om een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. Door de jaren heen hebben deze experts fraaie en stille biljarten ontwikkeld. Omdat dit bedrijf de gehele productie in eigen handen heeft, kunnen zij de beste service en kwaliteit garanderen. Dit bedrijf bewerkt en verwerkt zijn eigen onderdelen in hun fabriek, achter hun showroom. Behalve hoogwaardige biljarten vindt u hier ook diverse biljartbenodigdheden, zowel nieuw als tweedehands. U kunt bij deze speciaalzaak terecht om alles te kopen wat u nodig heeft om uw speelruimte in te richten.

U richt uw speelruimte volledig in met de producten van deze speciaalzaak

Wilt u uw speelruimte tot in de puntjes inrichten? Wilt u geen enkel accessoire of detail missen? Dan bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement op de juiste plaats. U kunt hier alles kopen, van een biljart tot krijt, om de speelruimte van uw bedrijf in de horeca in te richten. Naast biljarten en benodigdheden kunt u hier ook terecht voor verschillende tafelvoetbaltafels en dartborden. Deze zaak heeft overal aan gedacht. Mist u iets in uw collectie? U vindt het gegarandeerd bij deze ervaren speciaalzaak. U kunt hier terecht voor alles: van handgemaakte, hoogwaardige biljarten tot krijt en telblokken. Dit is dus dé bestemming voor biljartliefhebbers.

Breng een bezoek aan de showroom van deze biljartfabriek

Ga langs bij de showroom van deze zaak om een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. U kunt hier hun verschillende tafels en nieuwe en tweedehands accessoires bekijken. U kunt ook gerust hun verschillende producten uitproberen. De vriendelijke medewerkers van deze zaak in de buurt van Almelo helpen u met plezier te vinden wat u zoekt. Wilt u meer weten over hun aanbod? U vindt meer informatie en hun contactgegevens op hun website.

https://www.biljartfabriek.nl/