Meeting cafe
Bedrijven

Houtbouw in Assen door Fries Houtbouw

Bent u op zoek naar een partij die bij u in de tuin een mooie nieuwe berging, schuur, carport of een compleet tuinhuis kan bouwen? Ik liet dit doen door de vakmannen van Fries Houtbouw. Deze partij heeft bij mij in de tuin een prachtig tuinhuis met overkapping gebouwd. Naast tuinhuizen en overkappingen maken ze zo’n beetje alles qua bouwwerken van hout voor in de achtertuin.

Voor allerlei soorten houtbouw in Assen bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. Deze partij levert maatwerk en kwaliteit van de bovenste plank met houtbouw in Assen!

Tuinhuisjes Emmen

Wij wonen zelf in Assen, maar we hadden o.a. bij vrienden al tuinhuisjes in Emmen gezien van Fries Houtbouw. Hier kunt u een paar van de tuinhuisjes in Emmen bekijken die ons deden besluiten om met ze samen te werken. Hierdoor hadden wij er alle vertrouwen in om onze houtbouw in Assen door deze Friese partij uit te laten voeren. Naast deze voorbeelden (de tuinhuisjes in Emmen en op de website) kozen wij voor Fries Houtbouw om het volgende:

  • Ze hebben een jarenlange ervaring;
  • Alle wensen en ideeën zijn te verwezenlijken;
  • We hebben garantie op al hun houtbouw in Assen bij ons;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
  • Wij waardeerden die Friese nuchterheid en gratis advies m.b.t. het ontwerp wel!

Schuur op maat

Wij wilden graag een schuur op maat en die hebben we goed gelukt gekregen ook. U hebt bij Fries Houtbouw de keuze uit diverse stijlen en mogelijkheden. Heel veel soorten daken, afmetingen en vormen zijn mogelijk. Als u ook een mooie schuur op maat wilt laten maken, dan is Fries Houtbouw zeker een aanrader om dit aan toe te vertrouwen.

Blij met ons tuinhuis met overkapping!

Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met ons tuinhuis met overkapping en raden Fries Houtbouw dan ook zeker aan. Wij wonen bij hen om de hoek, maar ik heb begrepen dat deze vakmannen ook zonder problemen tot in het zuiden langskomen om droomprojecten van hout te bouwen bij u in de tuin. Van houtbouw in Assen tot aan Limburg; Fries Houtbouw doet het en nog verdomd goed ook! Bekijk hier gerust hoe ons tuinhuis met overkapping eruit is komen te zien!

https://www.frieshoutbouw.nl/