Meetingcafe

Maak u klaar voor de lente en zomer met een prachtige zijden sjaal

Bent u klaar met de winter en wilt u uw dikke wollen sjaal omruilen voor een koele zijden sjaal? Nova heeft de meest prachtige sjaal van zijde in diverse kleuren, designs en formaten. Zo vindt u altijd een product die past voor iedere gelegenheid en kunt u rekenen op een steeds vernieuwende collectie. U kunt al de sjaals aanschaffen vanaf €17,95 – dit is niet alleen scherp geprijsd maar gaat ook nog eens langdurig mee vanwege de beste kwaliteit. U kunt ook kiezen uit de 72 sjaals die extra groot van formaat zijn. Zo kunt u de sjaals ook gebruiken als dekentje, hoofddoek en misschien zelfs als ‘rokje’ voor op het strand over uw bikini heen. U kunt de sjaals helemiaal aanpassen aan uw behoeften.

Een stukje kunst in een zijden sjaal

Bent u gek op kunst én wilt u graag een zijden sjaal? Dan heeft Nova een leuke aanbieding voor u. Één van de vele designs van Nova bevat namelijk de ‘Amandelbloesem’ van niemand minder dan Vincent van Gogh. U kunt dit ontwerp vinden in de originele kleur maar ook nog in vier diverse andere kleuren zodat u de sjaals kunt matchen met uw outfit. Deze sjaals zijn ook nog eens ideaal als relatiegeschenk – het cadeau is uniek en zal zeker lang in het geheugen blijven van uw (werk)relaties.

De uitstraling waar u naar op zoek bent

Deze sjaals van zijde geven precies de uitstraling waar u naar op zoek bent. Bent u een stoer type? Dan kunt u kiezen voor de wat donkerder gekleurde sjaals maar ook juist de frisse kleuren kunnen die éxtra touch geven. Houdt u van leuke printjes en kleuren? Dan kunt u volop ‘mixen & matchen’ met alle sjaals en dessins die u vindt in het assortiment. Ook voor een chique gelegenheid is er genoeg keuze. Het hangt allemaal af van welke kleuren en designs u gebruikt voor uw outfit. Bekijk het assortiment op de webshop van Nova en laat uw bestelling van binnen 24 uur bij u thuis bezorgen in Nederland en België.

Bekijk het assortiment zijden sjaals op https://nova-zijdensjaals.nl/.