Meeting cafe
Hobby en vrije tijd

Tijd voor én met elkaar in een groepsaccommodatie op de Veluwe

De zon laat zich steeds meer zien. Het weer knapt op en de dagen worden langer. Wanneer de lente in de lucht hangt en de zomer in aantocht is, gaan we er het liefst lekker op uit. Met een klein gezelschap of een grote groep; genieten van het buitenleven doen we vaak graag samen.

Op zoek naar een groepsaccommodatie op de Veluwe?

De Veluwe is niet voor niets één van de meest aantrekkelijke natuurgebieden van ons land. De grote diversiteit in flora en fauna trekt jaarlijks veel natuurliefhebbers, jong én oud, die genieten van ongerepte schoonheid. Of je er nu vertoeft tijdens een familiereunie, een vriendenweekend of een schoolkamp; een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe is een prima idee.

Hoeve Kindergoed

Hoeve Kindergoed is een mooie plek om met een grote groep te vertoeven en tegelijkertijd privacy en rust te ervaren. Deze authentieke boerderij in Ermelo leent zich uitstekend als groepsaccommodatie om De Veluwe en haar veelzijdigheid volop te beleven. Het uitgestrekte terrein heeft alle ruimte en faciliteiten om er een actieve(kampeer)vakantie van te maken én om een gevoel van ultieme vrijheid te ervaren. Hoeve Kindergoed heeft ook ruimte ervaring in de complete verzorging van speciale evenementen, zoals trouwerijen en feesten. Wat de gelegenheid ook is; hier ontmoet je elkaar écht.