Meeting cafe
Hobby en vrije tijd

Geef sfeer aan je interieur

Bloomingville plaid van Ippys

Geef sfeer aan je interieur met een Bloomingville plaid van IPPYS. De plaid is zacht, comfortabel en ziet er ook nog eens onwijs stijlvol uit. Drapeer de plaid casual over je bank, vouw de plaid netjes op en leg ’m in een hoekje of creëer extra sfeer in de slaapkamer. De plaids van Bloomingville zijn gemaakt van de mooiste materialen en zij ook nog eens gemakkelijk uit te wassen. En dat is wel zo prettig, toch?

 

Plof na een lange werkdag neer op de bank 

Je kent het vast en zeker wel. Je hebt een lange werkdag gehad of een zware training in de sportschool. In beide gevallen wil je niets liever dan neerploffen op de bank. Geniet van net wat extra comfort door een Bloomingville plaid aan de schaffen. Het hele jaar door geniet je van een aangenaam extra laagje waar je onder kunt kruipen. De fransjes en leuke motiefjes passen in vrijwel ieder interieur.

Neem contact op met het team van IPPYS

Heb je vragen over het Bloomingville plaid? Het team van IPPYS vertelt je er graag meer over als je contact opneemt. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de winkel, gevestigd aan de Kruisstraat 181 in Eindhoven. Haal jij binnenkort een fraai Bloomingville plaid van de mooiste kwaliteit in huis?