Meeting cafe
Image default
Hobby en vrije tijd

U vindt een geschikte kleine rubberboot bij deze expert

Bij Alblas Watersport in Sliedrecht heeft u de keuze uit verschillende soorten rubberen motorbootjes. Daarmee spendeert u gerust urenlang op het water met uw familie of vrienden. Als u een kleine rubberboot wilt kopen bij deze specialist, adviseert die u graag. Zo vindt u gegarandeerd een model met de juiste voorzieningen dat bij uw wensen past. Dat is nog eens wat anders dan zo’n goedkoop exemplaar dat maximaal twee personen kan houden.

Kies uw rubberen boot bij deze specialist

In de collectie van deze botenwinkel vindt u verschillende uitvoeringen van de ZAR Mini. Iedere lijn heeft andere eigenschappen, dus er zit vast een rubberbootje tussen dat ideaal is voor u. Als u er graag op uit trekt met uw gezin, is de ZAR Mini ALU-serie iets voor u. In die bootjes is zitplaats voor vanaf vier personen. Zo’n grotere rubberboot is ook handig als u materiaal wilt meenemen om een watersport te beoefenen, want dan heeft u veel opbergruimte. Gaat het enkel om u en uw partner en neemt u niet veel spullen mee, dan kunt u een kleine rubberboot kopen. Hierbij heeft u de keuze uit de Mini LUX-, de Mini RIB- en de Mini AIR-lijn. Twee modellen uit de Mini LUX-collectie zijn verkrijgbaar inclusief motor. Alle exemplaren uit deze lijn zijn ook voorzien van zitplaatsen met rugleuning. Hetzelfde geldt voor enkele uitvoeringen uit de Mini RIB-collectie. Het hangt dus van uw wensen en toepassing af welke boot u het beste kunt kopen.

Haal uw eigen bootje in huis

Via www.alblaswatersport.nl kiest u eenvoudig een boot die aan al uw wensen voldoet. Of u nu een kleine rubberboot wilt kopen of een ruimer exemplaar, er zijn genoeg mogelijkheden en uitvoeringen om uit te kiezen. Ga langs bij deze speciaalzaak en schaf uw eigen boot aan, zodat u het water op kunt wanneer u wilt.