Meetingcafe

Een geweldige mediator uit Soest die mij heeft geholpen

Ik was op zoek naar een fijne mediator uit de omgeving Soest om mij en mijn familie te helpen met een probleem. Mijn vader is laatst overleden, gelukkig natuurlijk en niet door een ongeluk. Hij heeft een best grote erfenis achtergelaten en we weten niet wat we ermee moeten doen. Er zijn al vele discussies gaande wat er mee gedaan wordt en wie het nu precies krijgt. Normaal gesproken zijn we heel hecht als een familie, maar nu valt dat langzaam uit elkaar. Ik wil dat voorkomen en zocht een mediator die mij hierin kon helpen.

Zoeken naar een geschikte mediator uit de omgeving van Soest

Ik wilde graag een mediator uit de omgeving van Soest die makkelijk met mensen kon praten en in elk geval de rust kon bewaren. Mijn familie is nogal wat chaotisch vooral als het dus om die erfenis gaat, en daarom zochten we specifiek iemand met een rustig karakter. Ik was al een paar keer bij een paar mediators geweest maar daar had ik geen prettig gevoel bij. Uiteindelijk kwam ik bij Annieks Schuurs Mediation. Ik had alleen met haar een kennismakingsgesprek en zij leek mij de perfecte persoon. Bovendien heeft zij veel ervaring in familiemediation, omdat ze meer dingen rondom families doet dan alleen maar erfeniskwesties. Daarom ging ik met haar in zee om te kijken of ze ons met de verdeling kon helpen.

Iedereen is nu dik tevreden

Na een paar goede sessies met Anniek, is nu iedereen tevreden wat de uitkomst is geworden. Iedereen krijgt een bepaald deel van de erfenis en er is goed overlegd wie wat krijgt. Dit konden we nooit alleen met de familie, maar met Anniek’s hulp is het nu geregeld. Ik ben hier super blij mee, want hierdoor zag mijn familie hoe stom ze eigenlijk bezig waren en hoe ze lelijk tegen elkaar reageren. We hebben elkaar beloofd dat dit nooit meer weer gebeurt.

Bezoek de website

Bent u ook op zoek naar een goede mediator voor uw problemen? Bekijk dan de website van Anniek Schuur Mediation voor meer informatie over haar diensten die ze verleend.