Meeting cafe
Image default
Society / Relationships

Piekeren is niet nodig

Wist je dat bij de meerderheid van de psychische klachten en stoornissen piekeren voorkomt? Je kan hierbij denken aan een angststoornis, eetstoornis, burn-out en depressie. Als je het piekeren vroeg aanpakt hoeft een psychische klacht niet te lijden of uit te groeien tot een psychische stoornis. Hieruit is een nieuw alternatief gekomen Piekerpoli. Hier wordt gespecialiseerde zorg aangeboden door ervaren therapeuten, speciaal voor mensen die last hebben van piekerklachten. Om een behandeling te kunnen krijgen heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. De vergoeding vindt plaats via de aanvullende verzekering. Het heeft geen invloed op het eigen risico. Behandelingen kunnen deels vergoed worden en worden niet geregistreerd bij de zorgverzekering.

Woonachtig in Den Haag
Heb jij nu last van veel piekeren? Zit je over veel dingen in, ervaar je veel stress? Dan kan het zeker handig zijn om te kijken wat een psycholoog Den Haag voor je kan betekenen. Je hoeft niet meteen een afspraak te maken of je verplicht te voelen om er heen te gaan. Het kan echter wel gewoon handig zijn om research te doen van wat zij/hij eventueel voor je kan betekenen. Het is beter om te voorkomen dan dat je steeds meer last gaat krijgen van piekeren en dit gaat lijden tot meer serieuze psychische klachten. Hierbij kan je denken aan een burn-out of aan overspannen raken. Dit wil je natuurlijk niet hebben.

Wat kan de psycholoog betekenen voor je?
Tijdens een intake gesprek wordt de klik gevoeld tussen jou en de psycholoog. Hier wordt achterhaalt wat je klachten zijn, waarom die blijven en waarom je er niet vanzelf afkomt. Verder wordt er heel praktisch gekeken wat er nodig is om jouw klachten te verlichten en deze in een ander daglicht te zetten. Er wordt met een holistische blik naar je gekeken om zo tot oplossingen te komen. De specialisaties van de psycholoog zijn hulp bij depressie, overspanning, trauma’s, angsttherapie en je kunt er ook terecht voor een  burn out behandeling. Kortom, genoeg specialisaties om je bijna met elke psychische klacht te helpen. Als klachten ervaart ga een keer met een psycholoog praten het is helemaal niet gek of raar. De mensen zijn er om je te helpen!

http://piekerpoli.nl