Meeting cafe
Image default
Verbouwen

Een bouwtechnisch onderzoek laat u over aan deze ervaren specialist

Gaat u binnenkort verhuizen? Dat is een leuk en spannend vooruitzicht, maar u weet ongetwijfeld ook dat u aan een hoop moet denken als u huizen gaat bezichtigen. Is het pand dat u bezichtigt namelijk bouwtechnisch wel in orde? U wilt immers niet dat u, als u eenmaal in een nieuw pand woont, erachter komt dat er van alles mis is en u tijd en geld moet investeren in verbouwingen. Om deze reden is het verstandig om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren door een specialist, alvorens u een bod op de woning uitbrengt. Dankzij een bouwtechnisch onderzoek komt u er namelijk achter welke gebreken de bezichtigde woning heeft, waardoor u inziet of een vraagprijs reëel is of niet én wat er eventueel aan zou moeten gebeuren.

Reken op de kwaliteiten van een professional

Nu u inziet wat de waarde is van een bouwtechnisch onderzoek, vraagt u zich wellicht af welke specialist u hiervoor het beste kunt inschakelen. Als u woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam of u wilt hier naartoe verhuizen, is Bouw Techno Keuring Nederland dé bouwkundige professional die deze bouwtechnische keuring uitstekend uitvoert. Dit bedrijf is gevestigd in Hellevoetsluis, op korte afstand van Rotterdam, en heeft al voor vele particulieren en bedrijven een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Tijdens de bouwtechnische keuring van deze specialist uit Hellevoetsluis komt een bouwkundig ingenieur de woning compleet inspecteren, waarna een kostenraming wordt opgesteld. Hierin wordt voor u duidelijk welke kosten noodzakelijk zijn en welke verbeterpunten doorgevoerd moeten worden op de lange termijn. U ontvangt na de professionele bouwinspectie een compleet rapport, die u perfect kunt gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs van de woning waar u interesse in heeft.

Neem direct contact op met deze specialist

Staat er binnenkort een verhuizing naar Rotterdam op de planning en wilt u daarom een afspraak maken met Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis? Neem dan direct contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op de website. U kunt vervolgens eenvoudig een afspraak maken. Maak het uzelf gemakkelijker in het verhuisproces en laat deze belangrijke bouwtechnische keuring uitvoeren door deze specialist.