Meeting cafe
Image default
Verbouwen

Uw gevel weer spik en span wanneer u dit gevelrenovatiebedrijf inschakelt

Heeft u schade aan uw gevel? Het vinden van een geschikt gevelrenovatiebedrijf is niet altijd even eenvoudig. Heeft u scheuren in het metselwerk die groter worden, moet het lood vervangen worden of zijn er voegen die verdwijnen waardoor zure regen in de stenen gaat zitten? Voor al deze werkzaamheden heeft u een gespecialiseerd gevelrenovatiebedrijf nodig die de klus kan klaren. Gelukkig is daar Reconex; de ideale partner voor deze klus. Zij kunnen dankzij hun uitgebreide netwerk een professioneel gevelrenovatiebedrijf vinden dat bij u past!

Voorkom schade aan uw gevel door tijdig onderhoud te plegen

Bij gevelrenovatie geldt: voorkomen is beter dan genezen. Wanneer u er namelijk niet op tijd bij bent met een gevelrenovatie, kan de gevel en het pand schade oplopen die moeilijk te herstellen is. En ja, dan bent u verder van huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheuren in het metselwerk die groter worden, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Wanneer de schade namelijk alsmaar groter en groter wordt, omdat u er niks aan laat doen, zal het u ook meer geld gaan kosten. Met een tijdige gevelrenovatie voorkomt u deze ellende. Laat uw gevel renoveren en u bespaard een hoop geld! Maar er zijn nog meer voordelen aan het tijdig renoveren van een gevel. Met tijdig onderhoud aan uw gevel, drukt u de energiekosten van uw pand aangezien deze beter geïsoleerd is. Ook zorgt nieuw metsel- en voegwerk ervoor dat een woning aantrekkelijker is voor potentiële kopers.

Schakel een professional in

Is de gevel van uw bedrijfspand aan een renovatie toe? Dan is het een goed idee om de gevel te laten renoveren door een erkend gevelrenovatiebedrijf. Bij Reconex helpen ze u met het vinden van een passend bedrijf om de klus te klaren. Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied weten zij precies wie ze uit hun uitgebreide netwerk moeten benaderen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem vrijblijvend contact met hen op en ontdek de mogelijkheden.

https://www.reconex.nl/