Meeting cafe
Verbouwen

Een stabiele fundering met het juiste stabilisatiezand

Stabilisatiezand dan wel stabilisatiemortel is een mix van zand en cement die onder bestratingen aan te brengen is. Dit maakt de ondergrond stabieler; waardoor er minder kans is op verzakkingen. U zult merken dat dit zand niet alleen geschikt is voor bestratingen. Het is immers ook in te zetten voor zwaar belastbaar straatwerk. U kunt hierbij denken aan opritten, erven en terrassen. Als u bij een dergelijk bouwproject mortel gaat gebruiken, heeft u gegarandeerd een mooi vlak en een stevig resultaat.

Krijg deskundig advies over de juiste samenstelling en hoeveelheid

Vindt u het nog lastig om in te schatten hoeveel stabilisatiemortel u voor uw specifieke project nodig heeft? Schakelt u dan de hulp in van Multi Mortel Brabant. Naast het leveren van hoogwaardig stabilisatiezand voor relatief kleine projecten helpt dit bedrijf u graag met het berekenen van de juiste hoeveelheid en samenstelling. U zult direct merken dat de standaard mix voor stabilisatiemortel 100 kilogram cement per vierkante meter bevat. Indien u dat wenst kunt u uw mortel ook met een andere samenstelling laten produceren. Dit bedrijf berekent de hoeveelheid en samenstelling hiervan met een computer om zeer nauwkeurige resultaten op te leveren. Zodoende  krijgt u het exacte product wat u nodig heeft, waardoor u direct aan de slag kunt.

Wilt u afhalen of laten bezorgen?

Bij Multi Mortel Brabant is het mogelijk om uw stabilisatiezand op te halen, maar bezorging behoort zeker ook tot de mogelijkheden. U hoeft er dus niet zelf mee te sjouwen als u dat niet prettig vindt. Geef tijdig uw voorkeur door, dan zorgt dit bedrijf ervoor dat uw zand op tijd bezorgd wordt of klaargezet wordt. Bij afhalen is het echter wel zaak dat u voor een geschikte aanhanger zorgt waarmee u onder de betoncentrale kunt rijden. U zult merken dat binnen enkele minuten uw aanhanger geladen is waarna u direct kunt vertrekken.

Vergelijkbare producten

U kunt verder naast stabilisatiezand bij dit bedrijf ook aanverwante producten bestellen. Ook voor vloerenspecie en stampbeton bent u bij hun aan het juiste adres. Aanvullende producten zoals vertrager, afdekzeil, vezelversterking of wapeningsnet voor glasvezel is deel van hun assortiment. U heeft hierdoor alles snel in huis om uw project uit te voeren.

https://www.multimortelbrabant.nl/