Meeting cafe
Image default
Verbouwen

Een troffelvloer is perfect voor binnen en buiten

Een troffelvloer is een vloer die door middel van een stroef materiaal extra beveiligd is tegen valpartijen. Ook kan dit type vloer voorzien worden van extra valbestendige maatregelen, zoals een coating of antislipmatten. Het materiaal waarvan een troffelvloer gemaakt wordt, is geschikt voor in woningen en bedrijfspanden en zelfs voor buiten, bijvoorbeeld op het balkon. Op deze manier biedt zo’n vloer overal in en om huis en uw bedrijfspand bescherming tegen uitglijden. Hierdoor is een troffelvloer ideaal om bijvoorbeeld oudere familieleden, uw klanten of andere bezoekers van uw bedrijfspand te beschermen tegen uitglijden en andere manieren van vallen. Waar koopt u zo’n veilige vloer? Bij een betrouwbaar bedrijf als SlipSafe!

Perfect bestand tegen vocht

In sommige situaties worden vloeren glad door regen, of door andere soorten vocht. Dit komt bijvoorbeeld ook voor in horecakeukens. Er zijn dus veel situaties te bedenken waarin de vloeren van SlipSafe een uitkomst bieden. Zou u graag willen weten of een antislipvloer ook voor uw situatie uitkomst biedt? Neem dan contact op met de experts van SlipSafe, zodat ze kunnen bekijken hoe een troffelvloer u en uw naasten kan helpen. Na het bekijken van de situatie neemt u samen de mogelijkheden door en kiest u zo de perfecte vloer voor in uw situatie.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wanneer u een afspraak maakt voor een adviesgesprek, hebben de vriendelijke medewerkers alle tijd voor u om samen met u uw wensen en behoeften te bespreken en zo de beste vloeroplossing voor u of uw naaste te vinden. Het maken van een afspraak is dus zeker aan te raden. Op deze manier heeft u nog jarenlang plezier van een hygiënische, veilige en slijtvaste vloer. De troffelvloeren van SlipSafe gaan namelijk jarenlang mee. Vandaar ook dat u een uitgebreide garantie krijgt. Zo heeft u jarenlang extra plezier van uw vloer, en is er zo langdurige bescherming tegen vallen. Neem dus snel contact op met deze specialist.

https://slipsafe.nl/