Meeting cafe
Image default
Muziek

De feestband inhuren voor een knallend feest

Je geeft een feest en wil wel echt even uitpakken met de muziek die je hierbij hebt geregeld. Je moet nog beslissen wat voor soort muziek je gaat regelen. Ga je voor een dj, zet je zelf een box met muziek neer of kies je voor een gezellige feestband? Het leuke aan een feestband is dat je de gehele dag door muziek hebt dat live wordt gemaakt. Je kunt, omdat het live is, er ook voor kiezen om de feestband te laten spelen wanneer je dit wilt. De muziek zal helemaal worden afgestemd op de setting. Heb je bijvoorbeeld een feest waarbij er een spetterend moment plaatsvindt, dan wordt er op dat moment andere muziek gedraaid dan wanneer er wordt gedanst. De muziek wordt door de feestband dus helemaal zelf verzorgd en je hoeft hier verder niets voor te doen. 

Instrumenten

De feestband zal zelf de muziek verzorgen en alle instrumenten meenemen naar het feest. Het enige wat je hoeft te doen is tot een overeenstemming te komen met de band en hen aangeven wat voor soort muziek toepasselijk is voor het feest dat er wordt georganiseerd. Mocht je hier zelf nog niet helemaal een idee van hebben, dan kan je ook altijd samen met de band bekijken wat er goed passend is bij het feest dat er wordt gegeven. Samen maken de band en de klant dan een plan voor de muziek die er zal worden gemaakt. 

Grootte

Hoe groot de feestband wordt ingehuurd is helemaal aan de klant. Ben je met een grote groep en wordt er een feest gegeven voor veel mensen of gaat het om een event of een bruiloft met veel gasten, dan kan je bijvoorbeeld kiezen om de gehele band in te huren. Dit gaat dan om 10 man. Maar heb je een kleinschaliger feest kan je de band ook wat laten inkrimpen.