Meeting cafe
Image default
Muziek

Een leuke afscheidsmusical kiezen voor de kinderen van groep 8

Voor veel kinderen is de afscheidsmusical in groep 8 iets waar ze het hele jaar naar uitkijken. Het is een speciale dag waar maanden naartoe gewerkt wordt en wat een soort van afscheidsfeestje is voor de kinderen. Als leraar of verantwoordelijke van de musical wilt u natuurlijk zorgen voor een onvergetelijke musical waarin ieder kind een leuke rol heeft. Een van de eerste dingen die u moet doen, is een leuke afscheidsmusical uitkiezen die leuk is voor de kinderen van groep 8. Bij Het Verkeerde Beentje hebben ze leuke en originele musicals die gebaseerd zijn op de leukste kinderboeken. De kans is hierbij groot dat de kinderen van groep 8 het verhaal al kennen en enthousiast zijn.

Diverse originele afscheidsmusical voor kleine en grote groepen

Bij Het Verkeerde Beentje kiest u uit verschillende originele afscheidsmusicals voor kleine of grote groepen. Iedere musical waaruit u kunt kiezen is gebaseerd op een kinderboek en hier is een script van gemaakt waarbij ook leuke muziek is toegevoegd. Denkt u hierbij aan onder andere stoere rapnummer tot swingende koorliedjes. De liedjes ondersteunen het verhaal en zorgen voor een passende sfeer. Het is natuurlijk belangrijk dat alle kinderen van groep 8 een passende rol hebben in hun afscheidsmusical. Daarom kunt u er bij Het Verkeerde Beentje ervoor kiezen om rollen toe te laten voegen of eruit te laten halen, zodat ieder kind een leuke rol heeft die bij hem of haar past.

Zorg voor een onvergetelijke dag met een toffe musical

Op de website van Het Verkeerde Beentje kunt u de verschillende musicals bekijken en diverse voorproefjes beluisteren van een aantal nummers die in de musical voorkomen. Door het kiezen van een leuke afscheidsmusical weet u zeker dat de kinderen met groep 8 met een knaller afscheid nemen van de basisschool. Wanneer u de perfecte musical heeft gekozen, ontvangt u van deze specialist een uitgebreid musicalpakket met onder andere meerdere scripts, de muziek, een regieboekje en het boek waarop de musical is gebaseerd. Samen met de kinderen van groep 8 zet u een onvergetelijke afscheidsmusical neer dankzij Het Verkeerde Beentje.

https://www.verkeerdebeentje.nl/