Meeting cafe
Image default
Entertainment

Zal je ooit nog Hardwell als DJ kunnen boeken?

Twee jaar geleden kondigde Hardwell, zijn echte naam Robert van der Kupter, zijn pensionering aan. Hardwell zei dat hij een rustperiode nodig had door de tour en voortdurende moeten presteren. Hardwell vindt het tijd dat hij meer van het leven geniet en meer tijd doorbrengt met zijn familie en vrienden. Zijn laatste optreden was in oktober 2018. Dat was alweer 2 jaar geleden! Kun je Hardwell ooit weer als DJ boeken?

 

 

Waar werd Dj Hardwell geboekt?

 

In 2011 brachten Hardwell en Tiesto het nummer zero 76 uit, dat verwijst naar het netnummer van Breda (076). Het succes van dit nummer leidde tot optredens waar alleen geweldige dj’s kunnen optreden, zoals Amsterdam Dance Events en Tomorrowland. Hardwell is geen onbekende in zijn house- en dansstijl. Hardwell ‘s optredens zijn geliefd bij veel mensen in de Verenigde Staten, en vooral in Azië. Ati-Atihan en Thaipusam festival zijn 1 van de vele festivals waar Hardwell heeft gestaan.

 

 

Hardwell niet meer als Dj boeken

 

Na 8 jaar DJen heeft Hardwell zijn pensionering aangekondigd via zijn Instagram-account. Hardwell moet van alle tours af en wegblijven van familie en vrienden. Tijdens het optreden in de Ziggo Dome zei Hardwell door de microfoon: “Ik kom terug.” Dit stelt de fans gerust dat Hardwell op een dag terug zal komen en weer zal optreden en presteren. Misschien besluit Hardwell terug te keren naar het podium. Misschien zie je hem vandaag of morgen weer. We hoeven alleen maar te wachten tot we Hardwell weer kunnen boeken als DJ en ons een geweldige avond laat beleven.