Meeting cafe
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren door een ervaren specialist

Bent u de trotse eigenaar van een piano en heeft deze na jaren van gebruik wat onderhoud nodig? Laat de specialisten van Evert Snel uw piano restaureren. Zij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van diverse soorten piano’s, waaronder ook de Bösendorfer. Hierdoor zijn deze experts uitermate geschikt om uw piano op deskundige wijze te restaureren, zodat u binnenkort weer geniet van een speelklare piano. Deze specialist weet dat het herstellen van een piano een nauwkeurig werkje is, vandaar dat zij secuur te werk gaan. Hierdoor is ieder detail van uw piano op deskundige wijze herstelt.

Geniet van het prachtige geluid van een kwalitatieve piano

Als liefhebber van de piano, herkent u het geluid van een Bösendorfer vast uit duizenden. Het zoete en volle geluid van deze piano van hoge kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat er erg veel fans zijn van de Bösendorfer. Bent u op zoek naar een nieuwe piano? Overweeg dan eens een Bösendorfer. U schaft deze aan bij de specialisten van Evert Snel. Bent u al in het bezit van een Bösendorfer? Dan bent u hier vast enorm zuinig op. Onverhoopt kan er echter toch iets mee gebeuren of het kan simpelweg onderhoud nodig hebben. De deskundige medewerkers van Evert Snel kunnen ook dit type piano uitstekend restaureren. Zij weten dat ieder instrument een eigen aanpak behoeft, waardoor zij ook de Bösendorfer op excellente wijze behandelen.

Ontdek de voordelen van deze specialist

Wanneer u uw piano laat restaureren door deze specialist profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste ontvangt u landelijke dekking tijdens het transport van uw instrument. Ten tweede heeft u tot vijf jaar garantie op het instrument. Dit geldt ook wanneer u een tweedehands instrument aanschaft. De experts van Evert Snel hebben deze instrumenten ook voorzien van het nodige onderhoud, zodat u een uitstekende piano ontvangt wanneer u besluit deze aan te schaffen. Neem nu contact op met de ervaren medewerkers en ontdek de mogelijkheden.