Meeting cafe
Verbouwen

Laat uw kelder waterdicht maken en voorkom overlast in de toekomst

BODIMA is een renovatie- en restauratiebedrijf in Breda, Noord-Brabant, dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in een kelder waterdicht te maken. Het maakt niet uit met wat voor problemen u te maken heeft of hoe groot uw kelder is, zij weten altijd wel een geschikte oplossing te vinden om de wateroverlast te verhelpen. Meer weten over hoe ze dit doen? Lees dan gauw verder.

Waarom het belangrijk is om uw kelder waterdicht te maken

Veel mensen maken zich niet zo gauw druk als ze last hebben van een vochtige kelder. Toch kan het in dat het geval erg belangrijk zijn om snel in actie te komen en uw kelder waterdicht te maken. De vochtigheid brengt op de lange termijn namelijk talloze problemen met zich mee, zoals:

  • Rottende kozijnen, plinten of deurposten.
  • Loslatende verf of behang.
  • Ongedierte, met name insecten.
  • Allerlei soorten schimmels.
  • Waterschade aan voorwerpen in de kelder.

Dit zijn slechts enkele van de vele nadelige gevolgen van waterschade in de kelder. Als u deze niet gauw aanpakt, kunnen ze zeer snel erger worden. Wacht dus vooral niet te lang!

Meer over dit bedrijf

BODIMA in Breda, Noord-Brabant, is een renovatie- en restauratiespecialist gespecialiseerd in vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden voor gebouwen. Ze weten dan ook precies hoe ze te werk moeten gaan om uw kelder waterdicht te maken. De techniek die ze hier het meest voor gebruiken, is het BODIMA-procedé. Dit is een methode waarbij de muren en vloer van de kelder worden dichtgemetseld met een mengsel van zand, cement en waterdichtingsproducten. Het mengsel is zo samengesteld dat er een soort chemische reactie ontstaat, die ervoor zorgt dat zelfs de kleinste hoekjes van de ruimte volledig waterdicht zijn. Het grote voordeel van deze techniek is het feit dat de werknemers van BODIMA van binnenuit te werk kunnen gaan. Hierdoor kan de klus snel en eenvoudig geklaard worden en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over wateroverlast in uw kelder.

https://bodima.eu/