Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

Laat sjaals bedrukken in een kleinere variant

Heeft u al eens gehoord van de kleine variant van de supporterssjaal, de autosjaal? Een autosjaal heeft dezelfde look en hetzelfde model als een reguliere supporterssjaal, maar is dan op maat gemaakt om achter of tegen de autoruit te bevestigen. De supporterssjaal is niet alleen perfect voor (grote) sportclubs, maar ook leuk voor bijvoorbeeld bedrijven of bands die meer zichtbaarheid willen. Zorg ervoor dat uw fans hun support kunnen betuigen en laat nu sjaals bedrukken tegen scherpe prijzen bij De Breigigant.

Ontwerp uw eigen supporterssjaals voor in de auto

Als u ervoor kiest om sjaals voor de auto te laten bedrukken door De Breigigant, dan bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. De autosjaal wordt namelijk standaard geleverd met twee zuignappen en afgewerkte lussen. Zo is het mogelijk om de sjaal tegen de ruit te bevestigen, maar kan de supporter hem ook aan de achteruitkijkspiegel hangen – het is maar net wat hij of zij fijner vindt! Als u de sjaal laat bedrukken, heeft u bij De Breigigant keuze uit de volgende opties:

  • Bedrukking kan aan voor- en achterzijde verschillend
  • Beide zijden kunnen worden afgewerkt met franjes
  • Maximaal 8 kleuren kunnen gebruikt worden voor de sjaal
  • Maximaal 3 kleuren kunnen gebruikt worden voor de franjes
  • U heeft keuze uit 120 kleuren
  • De beschikbare afmetingen zijn: 42 x 9 cm, 42 x 12 cm, 55 x 9 cm en 55 x 12 cm

Geniet van uitstekende service bij deze specialist

Naast de uitzonderlijke kwaliteit biedt De Breigigant ook altijd uitstekende service. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om sjaals te laten bedrukken vanaf 15 stuks? Ook voor de meer kleinschalige supporters(verenigingen) is dit dus de perfecte partner om supportersmaterialen te laten bedrukken. Bij de 24/7 klantenservice staan ze bovendien voor u klaar om te helpen bij al uw vragen, ontwerpproblemen of offerteaanvragen. Neem telefonisch contact op of vul uw gegevens in op de website.

https://www.breigigant.com/