Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

Op de markt in Tilburg vindt u alle lederwaren

Zoekt u naar verschillende leren producten? Ga dan eens naar de markt in Tilburg. Daar vindt u de specialisten van CLD Lederwaren uit Alphen met regelmaat staan. Hier vindt u allerlei lederwaren van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan portemonnees, horlogebandjes, tassen en meer. Ze hebben zelfs een eigen tassenmerk. Elke vrijdag en zaterdag vindt u dit bedrijf op de markt in Tilburg. Op vrijdag op het Wagnerplein en op zaterdag op het Koningsplein. De medewerkers van de marktkraam zijn ware specialisten op het gebied van lederwaren en adviseren u graag over hun producten. Wilt u weten wat ze precies verkopen? Dan kunt u dit alvast online bekijken in hun webshop. Hier kunt u desgewenst ook alvast een bestelling plaatsen.

Lederwaren in de laatste trends op de markt in Tilburg

In hun kraam op de markt in Tilburg vindt u allerlei leren producten in de laatste trends. Wilt u graag zo’n uniek en modieus product aanschaffen? Kijk dan eens in hun aanbod online of ga naar de markt in Tilburg. Koopt u bijvoorbeeld een prachtige tas van hun eigen merk? Dan loopt er altijd modieus bij. Ook deze tassen vindt u terug op de markt in Tilburg. Een groot voordeel van dit bedrijf? Ze maken al hun producten met de hand. Zo weet u zeker dat u altijd een uniek leren product in huis haalt. Geen enkel artikel is hetzelfde.

Wat voor soort tassen hebben ze?

CLD Lederwaren uit Alphen biedt verschillende soorten tassen aan op de markt in Tilburg. Ze hebben bijvoorbeeld rugtassen, sporttassen, boodschappentassen en schoudertassen. Ook voor kinderen hebben ze mooie rugtassen in hun aanbod. Deze hebben superleuke kleuren. Bekijk hun aanbod online of ga vrijdag of zaterdag naar de markt in Tilburg. Heeft u al wat vragen over hun lederwaren? Stel ze dan en neem contact op met hun specialisten. Zij adviseren u graag en vertellen u alles over hun producten en hoe ze gemaakt worden. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.cld-lederwaren.nl/