Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies jij de juiste bh?

Hoe kies jij de juiste bh?

Heb jij binnenkort een feestje of een speciale gelegenheid, dan is het niet alleen zaak dat je er qua kleding goed bijloopt, maar ook dat de rest van je outfit on fleek is! Vooral wanneer je een jurk draagt, is het dragen van een bijpassende vorm bh essentieel. Bij een laag uitgesneden jurk is het namelijk extra belangrijk, dat je kiest voor een bh die dit accentueert. Een goed voorbeeld is een push up bh. Waar je in tegenstelling tot bijvoorbeeld een voorgevormde bh zonder beugel te maken krijgt met de kans op wat hangende borsten, is dit bij een push up bh dus absoluut niet het geval. Doordat deze bh je borsten na elkaar toe drukt en lift, zal je decolleté veel beter tot z’n recht komen, waardoor het geheel een stuk chiquer en uitdagender oogt. Vind jij het lastig een geschikte bh te vinden, dan hebben wij een aantal tips voor je!

Grote maten

Vooral vrouwen met een grotere cupmaat vinden het vaak lastig om een geschikte bh te vinden. De keuze is vaak beperkt, althans dat denken de meeste vrouwen. Er zijn namelijk ontzettend veel winkels die zijn gespecialiseerd in bh grote maten. Zo kun je ook met bijvoorbeeld cup F of zelf K een geschikte bh vinden, die niet alleen de juiste ondersteuning biedt, maar er ook nog een stijlvol en uitdagend uitziet. Uiteraard zullen er aan een bh voor een grotere cupmaat wel wat andere prijskaartjes hangen, maar dat is absoluut geen enkel probleem. Door ervoor te zorgen dan je er een aantal hebt, zal je merken dat het een stuk aangenamer wordt, dan dat je kiest voor een goedkope variant zonder de juiste ondersteuning.

Sporten

Wil je gaan sporten, dan is het als vrouw belangrijk dat je er niet alleen goed uitziet, maar ook kiest voor de juiste ondersteuning. Naast een sportieve zwarte sportlegging en bijpassende schoenen, is ook een goede sport bh onmisbaar. De juiste bh kiezen voor het sporten is immers één van de belangrijkste zaken als het aankomt op het samenstellen van je outfit. De juiste maat voor je sport kun je eenvoudig zelf bepalen, door de omvangsmaat een maatje kleiner te nemen en de cupmaat juist een maatje groter. Zo zorg je ervoor dat je borsten gedurende je training goed tegen je lichaam worden gedrukt en voorkom je dat ze te veel bewegingsvrijheid krijgen. Wanneer ze namelijk teveel speling hebben, kan dit op lange termijn zorgen voor klachten en dat wil je natuurlijk voorkomen.