Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

De populairste sneakers voor het hele gezin

Geen enkele outfit kan zonder goede schoenen. Daarom word er ook weleens gezegd: schoenen maken de outfit compleet. Al jarenlang zijn sneakers de meest populaire schoenvorm. Niet alleen voor de vrouwen, maar ook bij mannen en kinderen. Toch kan het vinden van de ideale sneaker nogal moeilijk zijn. We zijn immers niet alleen maar op zoek naar een mooie schoen, maar ook eentje waar we lang van kunnen genieten. Daarnaast moet de schoen goede ondersteuning bieden en comfortabel zitten. Om het vinden van de perfecte sneaker iets gemakkelijker te maken, staan in dit artikel de meest populaire trends voor je op een rijtje. Niet alleen voor de vrouwen, maar ook voor de heren en de kinderen. Zodat jouw gehele gezin voortaan loopt op de coolste sneakers.

Sneakers voor vrouwen

Vrouwen zijn dol op sneakers, vooral omdat de schoenen zo lekker lopen. Toch zijn ze vaak op zoek naar een sneaker die er ook vooral stijlvol uitziet. Het is daarom niet zo gek dat vooral lichte kleuren zeer populair zijn bij de vrouwen. Denk dan bijvoorbeeld aan verschillende pasteltinten, oudroze en wit. Naast deze kleurtrends zijn ook duurzame materialen zeer belangrijk. Neem de veja dames sneakers als voorbeeld. Deze sneakers zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn gemaakt met oog voor het milieu. Dit betekent dat er biologisch katoen en plantaardig leer word gebruikt voor het creëren van deze prachtige sneakers. Je ziet er dus niet alleen goed uit, maar je draagt ook een steentje bij aan het beschermen van de aarde.

Schoenen voor mannen

Vrouwen kopen gerust meerdere sneakers, maar bij mannen ligt dit toch een beetje anders. Mannen vinden het niet alleen belangrijk dat hun sneakers goed zitten, maar ook dat hun schoenen bij vrijwel al hun outfits passen. Basic kleuren vind je daarom veel terug in de mannelijke sneakers. Denk hierbij aan neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs. Deze kleuren worden vaak gecombineerd met stoerdere accentkleuren, zoals bijvoorbeeld oranje, rood of blauw. Neem als voorbeeld de veja heren sneakers. Deze eenvoudige sneaker is verkrijgbaar in meerdere kleuren, én past bij vrijwel iedere outfit. Dit zorgt ervoor dat de man niet zoveel omkijken meer heeft naar zijn schoenen.

Schoenen voor kinderen

Ook voor kinderen zijn duurzame materialen zeer belangrijk. Het gebruik van ecologische stoffen en plantaardig leer zorgt ervoor dat de schoen geen schade toebrengt aan het milieu. Daarnaast zie je veel kinderen rondlopen op sneakers met lichtjes in de schoenzolen. Deze trend is niet alleen onwijs hip maar ook fijn voor in het donker, En vergeet ook vooral de veters niet. Saaie zwarte veters kunnen namelijk allang niet meer. Tegenwoordig hebben de beste sneakers allemaal gekleurde schoenveters.